Изтриха YouTube-канала на Varg Vikernes

7 юни 2019, 08:21 ч. 2327 / 7 13
пред./следв.

   Наскоро най-популярната платформа за видеосподеляне "YouTube" затегна правилата и условията по отношение не само на показваните чрез нея кадри, но и на речта на участниците в клиповете.

   Премахнати са хиляди канали, сред които и на известния норвежки музикант Varg Vikernes (BURZUM). След като излезе от затвора, където прекара 16 години за убийството на Euronymous от MAYHEM, основното средство за комуникация на Varg с феновете му бе именно "YouTube"

   Каналът на Vikernes имаше над 250 000 абонати и те бяха сред първите, научаващи новини и др. интересни обстоятелства за музиканта. До този момент. В бъдеще дори Varg да направи нов канал, ще трябва да гради всичко отначало и непрекъснато да внимава и той да не бъде премахнат.

 

още за:

Varg VikernesYoutube


Коментари   (13)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Cronos 10.06.2019 15:51:50 отговори + 3 0
Ютуб го играят Министерство на истината! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 7.06.2019 23:06:15 отговори + 3 0
Поради каква причина са изтрили неговия канал (а и другите)? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Burner 8.06.2019 07:57:47 + 9 0
То трети пол измислиха, ти за причини за премахване на съдържание в клипове питаш ... С това анти- в ника ти и ти трябва да бъдеш изтрит - насаждаш омраза! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Burner 7.06.2019 22:46:55 отговори + 6 0
Will of W?danaR е новият канал на Варг в тубата доколкото разбрах ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Burner 7.06.2019 22:54:57 + 6 0
Не го изписва правилно тук ... пишете - The Reckoning of Man (by Burzum) в you tube и сте там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wokeness Monster 7.06.2019 18:26:03 отговори + 5 3
Гугъл отдавна демонстрират афинитет към модерната крайно лява идеология. Критиките към нея вече се считат за омраза и се забраняват. Има хиляди директно засегнати и в последствия всички ще бъдем такива като започнем да гледаме само *****, защото това е позволено Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

666 7.06.2019 12:14:42 отговори + 6 2
Не е лесно да сте тъпи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Раптор 7.06.2019 12:01:43 отговори + 19 8
Нищо неочаквано- Варг много успешно се възползваше от youtube и изкарваше добри пари. Какво искам да кажа- множество видеа качвани често, понякога интересни и съдържателни, много по-често доста безмислени или повтарящи се. Особеното е, че във всички има записана от него музика (не на Бурзум и не метал). На всичкото отгоре по мързеливия способ- от една година насам- една две мелодии навсякъде. И така Варг трупаше гледания и приходи (защото youtube са длъжни да му плащат авторските права за мелодийките).
Е предполагам не са били много щастливи да му плащат всеки месец (а той веднъж дори си показа чека в коментар- доста добре е печелил меко казано от две парчета на кръст) . Много сериозно се чудех кога ще му секнат кранчето. Е намериха си повод в стил "hate speech" и т.н. само дето на тях явно не им пука кой какво говори стига да могат да го демонетизират, нещо което не могат да направят като има музика с авторски права.
Варг естествено няма проблеми да си направи сайт и да качва видеа или да ползва някоя руска платформа ама няма да го направи, защото няма да му плащат. А въпреки цялата му пропаганда как трябвало да не печелим пари той явно нямаше нищо против да поизкарва пари и то по мързелив начин стигащ до арогантност и на всичкото отгоре да плюе по тия имащи patreon.
Е сега като му секна youtube кранчето току виж внезапно заобичал наново black metala и спретнал албум на Burzum, независимо как уж нямало да има вече Burzum.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 7.06.2019 11:12:35 отговори + 8 6
Руснаците ще му направят нов и няма да го забранят. И без това те хостват отдавна неговия сайт, където развива философските си идеи за религията. Има статии, книги, размисли... всичко. Но е за "четящите", а не за консуматори дето всичко им се поднася на тепсия в ю-туб. Сега ще трябва да се понапънат малко и да почетат. Аз съм един от тях: http://www.burzum.org/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гавраил Хлътев 7.06.2019 11:25:16 + 6 3
И монголците да му направят нов - пак ще го забранят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 7.06.2019 11:32:47 + 5 4
Ммда..., колкото успяха да забранят и The Pirate Bay. 100 пъти го триха и пак се намира кой да го хоства. Ще видим..., аз се интересувам от темата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гавраил Хлътев 7.06.2019 11:36:20 + 4 1
Кузмане, Кузмане...
Статията е "Изтриха YouTube-канала на Varg Vikernes".
Ти казваш "руснаците ще му направят нов". Т.е. ще му направят нов Ютуб канал. Е - по абсолютно същия начин новия ще го изтрият както са изтрили и стария. Ако ще и от Централно-африканската република да му направят.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крава и пиле 7.06.2019 11:07:39 отговори + 9 8
Варг е номер едно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".