Изцяло оркестрално парче в бъдещия албум на АХАТ

17 сеп 2009, 21:26 ч. 476 / 6 5
пред./следв.
В ранните вечерни часове на 17 септември екип на "Metal Katehizis", предвождан от автора на поредицата "Когато се каляваше стоманата..." Ози, взе поредното си интервю с времетраене над един час с две живи легенди на българския рок - Звезди и Денис Ризов от АХАТ. Това ще бъде и следващото попълнение в ретроспективната ни рубрика, а влизайки в централата на "Harbour Island Records" присъствахме на нещо уникално - репетиция на почти целия състав на групата, която продължава да работи по бъдещия си нов студиен албум. Музикантите бяха пределно откровени, че не могат да дадат точен срок за неговото издаване, а също и така добри да разкрият, че една от композициите в него ще е изцяло оркестрална и с вокали на Звезди. За записите е бил комплектован сборен оркестър от над 40 класически инструменталисти. Всичко останало, както около новата творба, така и за цялата история на АХАТ очаквайте скоро в "Когато се каляваше стоманата...".
   Използваме повода да предупредим и бъдещите си събеседници, че бидейки медия от нов тип "Metal Katehizis" практически НЯМА ограничение за обема на публикуваните материали. Телевизии, радиа, списания и вестници неминуемо трябва да се съобразяват със своите схеми и да "компресират" интервютата си в определно времетраене или краен брой знаци. Ние можем да пуснем и 24-часово интервю, така че 60 или 120 минути са даже малко ;-)


Звезди: "Денис е човекът с бизнес нюх, който промени статуквото на групата навремето."
Какво говори нюхът на Денис за KATEHIZIS.COM, чиято визитка държи той, ще покаже бъдещето :-)


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 19.09.2009 03:00:16 отговори + 0 0
имат и втори
ама за да си го чувал трябва да имаш обща култура
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.09.2009 11:37:32 отговори + 0 0
имат и първи ли?.....аааа оня....отпреди 45 години.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.09.2009 08:56:12 отговори + 0 0
надявам се да направят втори смислен албум Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vassito 18.09.2009 08:43:06 отговори + 0 0
изглеждат ужасно изнемощели на снимката? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bobby 17.09.2009 23:50:24 отговори + 0 0
Нямам търпение да гопуснете Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".