Известен е пълният списък с песни от "Lulu" на METALLICA и Lou Reed

6 сеп 2011, 23:04 ч. 455 / 8 47
пред./следв.
По всички правила на съвременните маркетингови стратегии, информацията за предстоящия съвместен албум на METALLICA и Lou Reed бе разкривана "на час по лъжичка". След датата на издаване (31 октомври) и обложката, сега вече е ясен и пълният списък с песни на предстоящата творба. Той е, както следва:
01. Brandenburg Gate (4:19)
02. The View (5:17)
03. Pumping Blood (7:24)
04. Mistress Dread (6:52)
05. Iced Honey (4:36)
06. Cheat On Me (11:26)
07. Frustration (8:33)
08. Little Dog (8:01)
09. Dragon (11:08)
10. Junior Dad (19:28)
METALLICA & Lou Reed - Lulu

още за:

MetallicaLou Reed


Коментари   (47)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


redordead 8.09.2011 20:20:31 отговори + 0 0
ми то има и друго - аз не съм фен на много банди - няма да споменавам имена, но не сера под новините за тях...признавам, че съм се исказвал иронично за Кралете на метъла, но без лоши чувства - всеки да си слуша музиката....

ето, ако погледнете новината за обложката на новия Мегадет - половината мнения са за Металика...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.09.2011 18:40:12 отговори + 0 0
Феята на Смъртта - напълно съгласна, добро изказване Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта 8.09.2011 18:28:17 отговори + 0 0
redordead
Прав си-има много хора които мразят Металика заради това,че Металика винаги успяват да бъдат интересни и оригинални.
И смея да твърдя,че на всички тези,музиката която свирят Металика и особенно Лоудовете са им от любимите албуми и не могат да се поберат в кожите си от яд,че дори и в тях Металика си звучат убийствено!
А пък сега,са особенно анти настроени,защото усещат,че този албум ще бъде още по-страхотен,което ще бетонира Металика за вечни времена в историята на Метъла,като група която е преминала през всичко и е станала още по-обичана!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 8.09.2011 17:50:16 отговори + 0 0
абе не знам защо, но в един метъл фроум, където много обичат мейдън и мразят металика (не е не бг фен клуба), за Дет Мганетик бяха изписали повече страници преди да е излязъл албума, отколкото след като излезе последния на Мейдън...просто си има хора, които като видят новина за металика и трббва да се изсерат... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AZ 8.09.2011 17:16:46 отговори + 0 0
Според мен Сабат са по скоро дуум метъл, отколкото хеви.Обаче това не е най важното. Важното е, че отраснахме с любимите си групи и им се радвахме и радваме още. Една от тях е МЕТАЛИКА Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.09.2011 15:44:42 отговори + 0 0
абе, чета няколко пъти тук, че тру фена е нещо кофти. и на мен ми се струва тъпо това определение, макар че като гледах записи от Вакен 2011, наистина има true metal stage, на която се подвизават световни доказани имена. мисля, че хеви метълът е понятието, което трябва да се използва за класическия хубав 100%-ов метъл, но както и да е, какво лошо има в това да си тру метъл, ако той означава готин класически може и мелодичен метъл.
аз харесвам и хард рок, и траш, обичам много мелодичния метъл на Кай Хансен с Хелоуийн и Гама Рей, главно 80-ското хеви.
В случая харесвам и Металика, където се поизказах за стиловете и годините, та не знам сега, попадам ли в класацията за некво тру метълче или съм си готин фен на готината музика.
бях тийнеиджър преди 20-на години, така че не съм се новоизлюпил, а ако тру метъли са тия дето не признават друго и различно като стил, то това си е голяма ограниченост с капаци наистина..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.09.2011 14:45:13 отговори + 0 0
Abe - пола го подчертах защото се дразня когато ми пишат в мъжки род такива като тебе.Не съм казвала, че ме прави по-адекватна, ти просто се изнервяш тук насред Катехизис.
За 10 път ти казвам, че не съм писала, че Металика създават метъла или хеви метъла!! Металика имат огромен принос в ОФОРМЯНЕТО на части от 2те неща. Защо? Ами защото, както каза човека под мен създават нови, различни неща за музиката изобщо.Повлияли са на не малко музиканти. Не ми говори, че нямат "грам" участие!!!!! Не е възможно една емблематична, слушана по цял свят група и призната от всички(без теб и някои личности в тоя сайт) да не е повлияла..хахахахахх......Не забравяй ако обичаш, че тия хора изсвириха едни от най-запомнящите се, красиви и емблематични песни на ВСИЧКИ времена и с това повлияха на много музиканти.
Abe - "от Kill'em All дo Lulu тря се казва новата им биографична книга ахах (с подзаглавие - пътят на деградацията ..." - логично обяснение за този коментар можеш ли да дадеш? И да не е "ми мен не ме кефи името". Как по-точно реши, че албума не става, без даже да си го чул? Как(сигурно защото няма секири, брадви и брутално име, което да задоволи вкуса на Бг тру метъл фена)?ахахахах...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.09.2011 14:29:50 отговори + 0 0
аз съм чел някви енциклопедии, небългарски ествествено, и там наистина се споменават Цепелин, Пърпъл и Сабат за първите хеви метъл банди. Предвид метъл бандите на 80-те, Цепелин и Пърпъл наистина звучат смешно да са метъл, но явно в тези ранни години на хард рока, това си е бил твърд звук имащ общо с метъла. Сабат наистина свирят хеви метъл от началото, тяхната музика не може да се нарече хард рок.
всичко това е относително, но определението New Wave of British Heavy Metal 80-та година и след това доказва, че преди това е имало някакъв метъл в предишна вълна.
мисля, че Victim of Changes също вече е чиста доза хеви.
а за Металика споделям напълно, че вече в един оформен изгряващ и цепещ всичко пред себе си хеви метъл, те налагат един брутален класически траш резачка, на чиито фон гореспоменатите метъл банди са като поп. И до ден днешен Fight fire with fire ми звучи по-тежко от всички новоизлюпени хардкор, метъл, тру, траш и кви ли не още съвременни банди.
Едно е ясно, дали е Пърпъл, дали е Металика, без групи като тях изобщо нямаше да има рока и метъла, който познавамеи слушаме.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта 8.09.2011 14:12:14 отговори + 0 0
Abe ,
Групата Пъпеш не ми я намесвай в оформянето на Хеви Метъла,щото първите им 2 албума са ГИВ ПИЙС А ЧЕНС,а песента ХЪШ е самото олицетворение на Метъла!
Ако,под някакъв вид първоначален Хеви Метъл имаш предвид само албума Машийн Хед,може и да се 30%прав.И само не ми казвай,че 73,и албумите да края са Метъл,щото още от сега почвам да изпадам в смехови конвулсии.Първите 2 албума на Джудас са нищо общо с Хеви Метъла.Албумите които по учебник се водят за окончателното рамкиране на понятието ЧИСТ ХЕВИ МЕТЪЛ са от 78ма до 84 година.В този период излизат групи като Аксепт,Саксън,Мейдън и т.н
Колкото до Сабат-там нещата са малко по-трудни за точно определяне на стила им в ранните албуми.
За огромна жалост на много хора-фенове на други групи!-Металика са групата,създала един изцяло нов стил във вече съществуващия Хеви Метъл.И,фактът е,че Металика са първата група която изсвирва подобни бързи и брутални акорди и барабани.Всички останали след това се учат от ТЯХ.
Факт!
Никога не забравяйте това!
А,в какво са се превърнали Металика днес-не сте вие хората които ще им определяте къде,какво,с кого и как да изсвирят!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Abe 8.09.2011 13:50:15 отговори + 0 0
Анонимка .. довечера ще ти обърна по-средино винмание на тъпотиите че съм зает вмомента .. на бързичко само --> спона че са оформили НАЧАЛОТО на HEAVY METAL-a за кво начало ми говориш почти 15 години след това .. началото го оформят Sabbath, Judas Priest и т.н., Пърпъл ако щеш ... Металика грам участие нямат в оформянето на HEAVY METAL-a .. пък кат си от женски по ... голям праз! хахаахах тва да не те прави по адекватна бе ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.09.2011 13:04:15 отговори + 0 0
Според мен обложката е без коментар просто..Колко до песните още не съм ги чул и не казвам нищо,албумът цяло според мен е много спорен,защото ще е 50% Лу 50% Металика и съм доста озадачен от тоя факт..наистина трябва да се развиват,но очаквах от този албум повечко траш,или мойте очаквания са били прекалено големи или този албум няма да ме грабне..
Колкото до по-долните коментари относно албумите това съм го виждал и преди да плюете албума преди да сте го видяли..както казах и мен не ме грабва обложката или,че е писан с Лу,но още нямам изградено мнение без да съм го чул,за това не си създавайте мнение за нещо преди да сте го чули,защото от такива като вас се получават тру метълите и деградацията в метълското общество в България...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.09.2011 11:29:02 отговори + 0 0
хора, кво спорите за неща, които са пределно ясни от 30 години, отворете една енциклопедия на музиката и веднага става ясно, коя група е траш, коя е хард рок, коя преди коя е започнала..
то е ясно, че всеки си има мнение, едни казват, че хелоуийн е поп, други, че джоуви е хеви метъл, е и?
важното е музиката да е яка
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта 8.09.2011 10:18:23 отговори + 0 0
Траш-Овъркил и Венъм!?!?!?
Венъм и Траш!?!?!
И това ли са ти великите групи със страхотни албуми за последните 13-14 години!?!?
Траш и Спийд-Мегадет!?!?!?!?!
Приятелю,ти явно си спал много близо до отворен фризер!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.09.2011 03:52:26 отговори + 0 0
Abe - мили, интелигентни събеседнико, умолявам те НАУЧИ се да четеш, защото никъде не написах че Металика са създали МЕТЪЛА! Написах, че са го оформили, моля те не показвай познанията си по метъл история, споменавайки Сабат...ние за тях си знаем. Тъй, че нека подчертая разликата между създавам и оформям, защото тя е мнооого голяма ахахахахах!!!!!
И не ми е ясно кой/коя си ти, че да казваш кой/коя е псевдо фен? Да не си Господ или?
Колкото до мнението, че последните 13-14 години нищо стойностно не са създали-съвествам те да си пуснеш Рилоуд засега, че другите ще ти станат множко.
Тая група наистина се развива и новите неща само доказват, че имат акъл,смелост и талант да направят нещо ново и добро. За разлика от други.
Това, че са издали 5 албума за 20 години пък КАКВО общо има? Да не би да искаш да излязат с изявление "Ще издаваме нов албум на всеки 18 месеца" или колко бяха там, като Линкин Парк?Ахахахахахах....
Моля те направи ти 5 албума поне на половина толкова добри, колкото техните и стани наполовина толкова успял в квартала си, колкото тях и се изказвай за "изчерпване".
Предполагам разбираш колко тъпо звучи коментара ти за подобна група като Металика? Защото аз пък не се кефя на Мейдън, ама не обяснявам колко са бездарни и не знам си кво, щот е малоумно. На мен може и да не ми допадат, ама това са Мейдън!
Очаквам сега коментарчета от сорта на "кърк хамет не може да свири на китара..."неграмотник" и "Хетфилд не става за нищо", че да стане още по-смешно.
П.С. От женски пол съм
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AZ 7.09.2011 22:13:58 отговори + 0 0
Металика винаги са имали дълги песни. Металика винаги са имали шедьоври. Металика винаги са пълнили стадиони. Металика винаги са будили интерес......То такова еднообразно тъпчене като на АЦДЦ никога няма да ми е интересно. Хората, които се ограничават, както и тези с глупавите коментари обикновено са ниско интелигентни, ниско образовани, неерудирани, непостигнали нищо....Ади ходете и си слушайте късите 15..20 секундни песни пълни, ако не със съдържание , то с реване. Явно не сте и чували за концепция. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 7.09.2011 21:55:11 отговори + 0 0
Unknown - 2011-09-07 11:53:32
Никъв хеви метъл не са оформили,за траш и спийд може да говорим.Ама и там е спорно...

Траш - Overkill,Venom
Траш и спийд - Megadeth ... никаква Металлика много са надценени ..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванката 7.09.2011 21:52:06 отговори + 0 0
Гадна обложка .. и каква е тая песен 19 минути бе хахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Elvellonwen 7.09.2011 20:02:12 отговори + 0 0
Ами,съжалявам,но обложката изобщо не ми харесва.Надявам се поне песните да са добри... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 7.09.2011 17:20:54 отговори + 0 0
Смях Песни по 15-20 минути - кой ще ги слуша такива дълги?! Аз едва 3-4 издържам, а на Металика максимум до 2-ата, хихи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта 7.09.2011 17:16:22 отговори + 0 0
Абе пич,що не земеш да ни отвориш очите тогава с божествените ти групи на които си фен и създадените от тях в последните 13-14 години шедьоври!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Abe 7.09.2011 14:29:17 отговори + 0 0
До анонимния дето изцепи --> "и наистина е срамота поне да не уважавате 1 от групите оформила началото на хеви метъла" <--- ти или си проспал началото на 70-те, когато BLACK SABBATH създават метъл музиката или просто не си бил роден, че Metallica да са основополжници на heavy metal-a хахаххахах ... аре за thrash може, въпреки че и там може да се поспори, но да ги пишеш СЪЗДАТЕЛИТЕ на heavy metal-а при положение че си го е имало когато от metallica са се учили да си пишат и произнасят имената )) слабо! А до псевдо феновете на Металика дето уважават всичко и те постоянно се развиват ... що не вземете си признаете най-после, че последните 13-14 години не са направили ама нищичко стойностно ... и по-важното те просто не могат и са напълно изчерпани, та за това "изглежда" че експериментират с нещо ново ... да не останат и следващите 20 години с 5 албума ... пък тогава говоете как вие разбирате всичко и бла бла .. кво беше ? хахах Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

heavy metal fan 7.09.2011 13:46:55 отговори + 0 0
четох последните коментари..
след 88 или 91-ва металика наистина не са създали нещо стойностно, те дори щяха да се разпаднат в тая безизходица, в която бяха изпаднали, та /съвсем правилно/ се върнаха в техния си стил, по-добре късно, отколкото никога.
Някои казват, групата трябва да се развива, не може да се тъпче, ама Моторхед, Диси, Стоунс и др толкова добре тъпчат, та направо мачкат, така че това е тъпо изказване, с което се оправдават и групи и фенове, когато има смяна на посоката и когато тя е погрешна.
Като цало съм фен на Металика, особено на класическите 8о-тарски албуми, предстоящият албум е интересен да се чуе и може да се коментира чак след като се чуе, може да се окаже шедьовър, може да се окаже и безмислица, всичко е възможно, нека го чуем..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дичката 7.09.2011 13:34:09 отговори + 0 0
Мамо мамо и металката и тез фенове дет ги зашитават тука долу пълни смехорани карачаци човече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 7.09.2011 12:57:30 отговори + 0 0
те повечето като цяло казват, че металика са свършили 91 или по-крайното - 88...

Само че, самият Ларс би ги поправил - запитан за това той казва - нещата започнаха още 1984, когато зписахме Фейд ту блек...та вземете си поправете трю историите и казвайте, че металика са свършили още 84...

Иначе като времетраене песните изглеждат интересно...шокиращо дори...ще поживеем - ще видим
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

christslayer 7.09.2011 12:27:38 отговори + 0 0
винаги е имало маймуни, които да плюят по Металика, винаги ще ги има, аз лично съм се примирил с това, защото от хуленето на някой си примат(и то предимно БГ "ТРЮ" МЬЕТЪЛА)няма да спрат да бъдат ЛЕГЕНДИ! сега псувайте колкото щете, но всеки един албум на Металика си има своя чар! Просто когато една група спре да прави това, с което е започнала, всичко живо скача да я трепе, че ставали позьори, че ставали жадни за кинти и тн... НЕ НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА РАЗВИТИЕ, а вие седите и ревете, без да знаете за кво иде реч, мрежови плъхове такива, с голяма линия искам да подчертая,че и мен лично ме е срам от метъл обществото в България Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Феята на Смъртта 7.09.2011 12:21:36 отговори + 0 0
Типично по български-с анцузи,кесийка семки на прИмоция и новата,още-по добра бира в семейна опаковка от 7 литра,разбирачети от музика,футбол,автомобили,жени,политика,риболов,табла и световни конспирации,рекоха да наплюят и дори още неиздадения албум на Лу Рийд и Металика.Много ме кефите,ей!Да оплюете нещо,което още не сте и видяли даже!Аз предлагам на така разбиращите от музика,да идат в съседната градинка да си долюпят семкитО,да си доцокат бирата и да си слушат там прекрасните групички дет са толкова величествени и да не драскат празни приказки за новия албум на Металика,че работата почва да прилича малко на приказката за лисицата и гроздето:Това грозде ще да е кисело,нали;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unknown 7.09.2011 11:53:32 отговори + 0 0
Никъв хеви метъл не са оформили,за траш и спийд може да говорим.Ама и там е спорно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.09.2011 11:35:21 отговори + 0 0
Само не мога да разбера някои от по-долните коментари. Откъде накъде "Кил 'ем ол" звучи по-добре и по-"метълско" от "лулу"?????? Абе хора вие нормални ли сте? Толкова ли не можете да осъзнаете, че на обложката на един албум не е нужно да има секири, брадви, кръв, трупове и т.н., за да е добър? Ха-ха-ха сериозно трагично е. Не коментарайте неща, които не разбирате, защоото, както написа Predator - в такъв случай просто не се различавате от чалгарите. И наистина е срамота поне да не уважавате 1 от групите оформила началото на хеви метъла и вдъхновила огромен процент музиканти, които сега слушате. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.09.2011 11:25:59 отговори + 0 0
Predator - 2011-09-07 10:21:50
Колко типично - да се храни по нещо, което не разбираме. Нека ви споделя една горчива истина пичу'и и пич*и - в общия случай "метъл-а" не се разграничава по нищо от "чалгара" по абсолютно нищо, освен по това, че слушат различна музика. (ако чалгата може да се нарече музика, но да речем...). На моменти чак ме хваща срам от вас, честно!


Напълно съгласен с Predator!Албумът още не е излязъл,а вие вече го плюете.Само дето Металика ги боли х*я какво мислите.Те вече са си изсвирили музиката и сега опитват нови неща.Всеки уважаващ себе си музикант би го направил...все пак да тъпчеш на едно място 30 години творчество ли е?Дори един човек да хареса албума,значи си е струвало да го запишат...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чалгар 7.09.2011 11:02:15 отговори + 0 0
Харесва ми! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


nick 7.09.2011 10:25:24 отговори + 0 0
ми то си е за срам... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Predator 7.09.2011 10:21:50 отговори + 0 0
Колко типично - да се храни по нещо, което не разбираме. Нека ви споделя една горчива истина пичу'и и пич*и - в общия случай "метъл-а" не се разграничава по нищо от "чалгара" по абсолютно нищо, освен по това, че слушат различна музика. (ако чалгата може да се нарече музика, но да речем...). На моменти чак ме хваща срам от вас, честно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.09.2011 01:43:03 отговори + 0 0
Обложката е пълен боклук.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.09.2011 01:36:56 отговори + 0 0
Дичката - 2011-09-07 01:22:41
Абе чета вече 2-3 пъти за тоя албум и си викам тез момета кухавелници ли стават кво е тва кви са тия начи женски с поглед на ремонтиран булдозер с разни червени букви и кой е тоз Лу дет е отишъл при металика не знам ама не ми се харесва момчета

Ми мнооо' просто, хората са го докарали до там, че да си правят каквото ги кефи, без да се интересуват какво ще коментира някой си "Дичката" в някой си сайт....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дичката 7.09.2011 01:22:41 отговори + 0 0
Абе чета вече 2-3 пъти за тоя албум и си викам тез момета кухавелници ли стават кво е тва кви са тия начи женски с поглед на ремонтиран булдозер с разни червени букви и кой е тоз Лу дет е отишъл при металика не знам ама не ми се харесва момчета Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Доктор Джекил 7.09.2011 00:32:29 отговори + 0 0
Боже,боже,боже...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.09.2011 00:00:29 отговори + 0 0
Баси песента-20 минути ;d;d;d !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Motorbreath 6.09.2011 23:51:27 отговори + 0 0
Към Абе: Научи се да пишеш и тогава коментирай Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

F-OFF 6.09.2011 23:48:37 отговори + 0 0
Абе - 2011-09-06 23:17:57
че изобщо някой обръща ли им внимание на тея вече ? ... Lulu ?! хААХхахаа

Абе, самият факт, че четеш и коментираш те опровергава, да ти кажа....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

олала 6.09.2011 23:48:07 отговори + 0 0
Като цяло повечето песни са дългички. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 6.09.2011 23:41:36 отговори + 0 0
Целият албум е с продължителност 78:14 минути и общо взето последната песен е 1/4 от албума, дано поне да е хубава Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.09.2011 23:32:53 отговори + 0 0
Ихааааааааа ква е дълга последната песен!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 6.09.2011 23:25:29 отговори + 0 0
Много е модерно да се псуват вървежните неща .
Честно казано не знам какво да очаквам от този албум, но знам, че трябва да е нещо странно. Цялата му концепция е адски нетипична за Металика, така че вероятно ще е нещо доста различно. А обложката е чук . Та, да видим.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Абе 6.09.2011 23:19:34 отговори + 0 0
от Kill'em All дo Lulu тря се казва новата им биографична книга ахах (с подзаглавие - пътят на деградацията ... една постепенно самоусираща се напълно лишена от всякакви идеи група) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.09.2011 23:19:08 отговори + 0 0
тая обложка обаче колко ме отвращава Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Абе 6.09.2011 23:17:57 отговори + 0 0
че изобщо някой обръща ли им внимание на тея вече ? ... Lulu ?! хААХхахаа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

F-OFF 6.09.2011 23:16:27 отговори + 0 0
Как така още няма коментари...? Интересно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".