Известен е сетлистът за концерта на MR. BIG в София

14 сеп 2009, 11:12 ч. 716 / 2 5
пред./следв.
"Sofia Music Enterprises" разпространиха следното съобщение:

   В първия ден на октомври българските меломани ще имат шанса да видят на живо една от най-добрите рок групи за последните двадесет години - MR. BIG. Легендарната банда пристига за първи път в България в оригиналния си състав – Eric Martin (вокали), Paul Gilbert (китара), Billy Sheehan (бас) и Pat Torpey (барабани). Шоуто ще се състои на 1 октомври, четвъртък от 20 ч. в столичната зала "Универсиада". Билети за концерта на MR. BIG в зала "Универсиада" могат да бъдат закупени на цена от 40 лева от всички каси на "Тикетпро България" в страната и онлайн на www.ticketpro.bg. В деня на концерта цената на билетите ще бъде 50 лева. След 13-годишна пауза, за радост на милионите фенове по цял свят, виртуозите от MR. BIG се събират отново и тръгват на своя "Reunion Tour 2009", в рамките на който е и концертът им в София. Това съвпада с двадесетгодишния юбилей от създаването на бандата. Турнето стартира в началото на юни тази година с няколко концерта в Япония и ще премине през цяла Европа, Америка и Югоизточна Азия. Концертите на MR. BIG до този момент преминават с истински фурор и огромен интерес от страна на публиката и медиите. Билетите за голяма част от тях са разпродадени за броени минути. Музикантите споделят, че са изключително щастливи да бъдат отново заедно на сцената както в доброто старо време и гледат позитивно напред. На този етап момчетата от MR. BIG все още не правят конкретни планове за бъдещата си съвместна кариера, но имат идеи да продължат да работят заедно и за напред. Едновременно с това всеки от тях ще продължи да се занимава със соловите си проекти, но това по никакъв начин няма да попречи на подновената им съвместна инициатива. На концерта си в зала "Универсиада" групата ще изпълни почти всички свои златни хитове, които със сигурност ще вдигнат на крака българската публика. Вече е известен и сетлистът за концерта в София:
01. Daddy, Brother, Lover, Little Boy
02. Take Cover
03. Green-Tinted Sixties Mind
04. Alive And Kick'n
05. Next Time Around
06. Hold Your Head Up
07. Just Take My Heart
08. Temperamental
09. It's For You
10. Price You Gotta Pay
11. Stay Together
12. Wild World
13. Goin' Where The Wind Blows
14. Take A Walk
15. The Whole World's Gonna Know
16. Promise Her The Moon
17. Rock & Roll Over
18. Billy Sheehan Solo
19. Addicted To That Rush
Бис:
20.To Be With You
21. Colorado Bulldog
   Очаква се шоуто у нас да продължи около два часа.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


fairy 15.09.2009 09:34:44 отговори + 0 0
И аз така! Още малко остана! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.09.2009 21:59:17 отговори + 0 0
Обожавам ги!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дъфф 14.09.2009 12:49:19 отговори + 0 0
Ще се разцепя от кефТ ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 14.09.2009 12:01:11 отговори + 0 0
Жестоко, много яко и аз нямям търпение да ги видя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.09.2009 11:51:55 отговори + 0 0
нямам търпение просто за това събитие, ще кърти мивки с клечки за зъбиии Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".