Известни са първите групи за "Autumn Souls Of Sofia 2017"

17 яну 2017, 11:37 ч. 953 / 4 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Както вече знаете третото издание на есенния фестивал за екстремна музика Autumn Souls Of Sofia 2017 ще се проведе на 25 и 26 ноември 2017 г., а любезен домакин на събитието ще бъде столичният клуб Live & Loud.

Екипът на фестивала има удоволствието да ви представи и първите групи потвърдили участие. Това са естонските рокаджии Illumenium; Мelodic Black метълите MartYriuM и пристигащите от дълбокия шведски север сурови блекове Khaospath.

Illumenium е млада група от Естония, основана през 2014г. Стилът ѝ е микс от рок, метъл, пост-гръндж и блус от 70-те. Състои се от шестима членове и почти от създаването си основната цел на Illumenium са турнетата. Дори наричат себе си „All -Time -Touring“ band. За краткия период на съществуването си имат един издаден албум – „Towards Endless 8“, който зъдържа 18 композиции.

MartYriuM едва ли имат нужда от подробно представяне, но… Основани през 1999 година в скромната по размери, екзотична европейска държава Малта те могат да се похвалят с четири студийни албума и подчертано „нежно“ присъствие във фронтовата линия. Древни магии, митология и сатанинска философия предадени чрез похватите на завладяващ Melodic Black Metal.

Khaospath идват от наистина мрачната и студена част на Швеция. Триото се събира преди малко повече от три години, за да твори суров блек метъл в традицията на Marduk, Dark Funeral, Watain, Necrophobic. Двата им албума са истинско блек метъл богохулство. Музиката им е способна да ви завлече в най-мрачните дебри на този стил.

Другото, за което е редно да ви уведомим е, че от днес 16 януари цената на двудневния билет вече е 40 лева. С пропуска можете да се снабдите, както и до сега в системата на eticketsmall.com, както и на каса на ул. Раковски № 67 в София или в Магазин ЯКО

Останете с нас за интересните новини, които предстоят!

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".