Известни са печелившите от играта за концерта на KAMELOT

1 апр 2008, 04:54 ч. 266 / 8 11
пред./следв.
От 9-и до 30 март на KATEHIZIS.COM течеше игра, организирана от промоутърската агенция "ABV Pro" и "Metal Katehizis", чрез която можехте да спечелите безплатен билет за шоуто на KAMELOT, FIREWIND и FOREVER SLAVE (София, 18 април, з. "Христо Ботев"), отговаряйки на въпроса "Защо искам да посетя концерта на KAMELOT?".
   Подходът бе нестандартен, но залогът си струваше. Все пак, стана ясно, че феновете не обичат много-много да пишат, като за 20-ина дни бяха получени почти 50 отговора (но пък и тази цифра съвсем не е малка). С печелившите, посочени по-долу ще бъде осъществен контакт по електронната поща, за да им бъдат изпратени билетите чрез куриер. Ето щастливците, а по-долу може да прочетете и техните отговори.
Невелина Стилянова
Пламен Калчев

   Отговорът на Невелина:
   Здравейте, макар и да не съм сигурна, че моя отговор е оригинален, то мога да ви уверя, че е откровен ;).
   За мен този концерт значи изключително много, защото Kamelot са банда, която чакам да видя от години и честно казано не очаквах да видя в България поне до 2010 г.
   Истината е, че освен с великолепните, нежни, емоционални лирики и същевремнно с това агресивната музика, лично аз свързвам Kamelot с една красива стара любов и много, много носталгия. Това е група, намесила се в много важен за формирането ми като музикален фен етап и винаги ще са ми присърце.
   Обожавам ги и не бих пропуснала този концерт, макар и на другата сутрин да съм на супер важен изпит в УНСС (хаха, мъки кандидатстудентски :)))), пак ще съм там, защото не бих си простила отсъствието си от този концерт!

   Отговорът на Пламен:
   Камелот ме изпълват с магия!
   Музиката им ме кара да настръхвам, да бъда част от лириките - в арабска държава, да си представя Александрия в целия й блясък ... Да усетя всичко по различен от ежедневието цветен начин!


Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Gargaho 1.04.2008 23:57:53 отговори + 0 0
Щом тези отговори са печеливши, какви ли са били останалите...!? :-D Честито на спечелилите! ;-)~ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Невелина 1.04.2008 19:28:53 отговори + 0 0
е не съм съгласна. аз на концерта щях да отида така или иначе. просто от едно известно време насам, след всички тия случки със закупени билети и после отменени концерти => хиляди ядове по връщане на пари и замяна на билети и прочее, вече си купувам билети възможно най-късно, за да съм сигурна, че ще има концерт. а Камелот не е (за жалост) от концертите, които ще се разпродадат и няма да можеш да си купиш билет...
поне т'ва си е моето виждане... anyway важното е, че ще сме там и ще се сцепим
rock on
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadAxeman 1.04.2008 19:14:52 отговори + 0 0
Sungrief и аз тъй мисля за моя отговор
А ако тия спечелилите са такива големи фенове щяха да си купят билети още в началото когато нямаше игра Това беше за хора, за които групата не е от голямо значение
Все пак честито на Невелина и Пламен
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sungrief 1.04.2008 13:24:08 отговори + 0 0
мрън моя отговор беше по як хаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Verlinel 1.04.2008 12:31:01 отговори + 0 0
Съгласна с мнението на MadAxeman... Такъв тип въпроси изобщо не са подходящи за подобна игра... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MadAxeman 1.04.2008 10:18:13 отговори + 0 0
То пък едни оригинални отговори...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Невелина 1.04.2008 10:09:32 отговори + 0 0
mdenchev - 2008-04-01 07:57:35
Проблемът е, че девойчето ще е разбито след концерта и лудия секс, който ще си дръпнат с някой "произволно" избран метълист

хахах за т'ва, че ще съм разбита от концерта спор няма ама за секса недей така, че ако те чуе приятеля ми... ))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цецо 1.04.2008 08:05:18 отговори + 0 0
Честито.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 1.04.2008 07:58:30 отговори + 0 0
И аз съм бил на изпит след концерт Готино е! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 1.04.2008 07:57:35 отговори + 0 0
Проблемът е, че девойчето ще е разбито след концерта и лудия секс, който ще си дръпнат с някой "произволно" избран метълист Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 1.04.2008 04:59:54 отговори + 0 0
"Обожавам ги и не бих пропуснала този концерт, макар и на другата сутрин да съм на супер важен изпит в УНСС"

И какъв е проблема - УНСС и Хр. Ботев са на 5 крачки - от концерта направо на изпит!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".