Известни са песните за новия албум на SIRENIA

7 ное 2006, 16:11 ч. 128 / 3 1
пред./следв.
SIRENIA определиха окончателния списък на песните за новия си албум "Nine Destinies and a Downfall", който се очаква на 26 февруари 2007 г. от "Nuclear Blast Records". Ето го и него:
01. The Last Call
02. My Mind's Eye
03. One By One
04. Sundown
05. Absent Without Leave
06. The Other Side
07. Seven Keys And Nine Doors
08. Downfall
09. Glades Of Summer

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 7.11.2006 17:14:12 отговори + 0 0
Имена като имена... Толкова ли не могат да измислят нещо по-оригинално :/. Вижте имената на албумите на Moonspell, Nightwish, The Old Dead Tree, направо грабват с тях, а тези като ги гледаш и си казваш "ах, поредният готикофилософски ориентирам албум". Е, както и да е... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".