Известни са подробности за сватбата на Marilyn Manson

2 дек 2005, 13:33 ч. 140 / 2 3
пред./следв.
Ирландски вестник от град Лимерик разкрива, че местна компания е спечелила договора за четиридневното сватбено тържество на Marilyn Manson. В последно време се носеха най-различни слухове около това къде ще бъде церемонията, кой ще присъства на нея и кой ще приготвя храната и тортата. По-голямата част от помощния персонал около събитието също ще е от Лимерик, в това число електротехници, водопроводчици и охрана. Точното място, на което между 2 и 5 декември ще се състоят празнествата, още не е ясно, като за най-вероятни местоположения се сочат замъка "Ashford" или "Dromoland". 35-годишният Manson ще се ожени за своята приятелка в последните 5 години - 33-годишната Dita von Teese, която е модел на "Плейбой" и стриптизьорка, известна най-вече с 40-сантиметровата си талия.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Zorn 4.12.2005 20:39:28 отговори + 0 0
Уааау, кооолко интересно, the biggest faggot реши да се направи отново на интересен и различен. Ей таквизи faggots плюя на тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darkane 3.12.2005 12:17:05 отговори + 0 0
abe maceto e super qko)) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hmm 3.12.2005 11:14:23 отговори + 0 0
говори се за тази сватба от 1 год......най-после!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".