Изявление на "Most of Evil" по повод "Измислен скандал с Garo's Metal Newsletter"

12 май 2007, 15:42 ч. 102 / 2 0
пред./следв.
По-долу предаваме дословно публично изявление на "Most of Evil Music", което получихме преди малко. Длъжни сме да направим уточнението, че въпреки споменаването на нашето име, 'Про-Рок' не е страна по конфликта, нито е в течение на подробностите около него. Следва:

   Изявление по повод измисления скандал от Garo’s Metal Newsletter

   След като в медийното пространство се разпространи информация за измислен скандал от страна на "Garo’s Metal Newsletter", време е и ние от екипа на "Most Of Evil" да изразим мнение.

   На първо място искаме да отбележим факта, че досега не е имало случаи, в който да толерираме дадена медия повече от друга, с изключение на "The Other Side", които са изолирани от нас по обясними причини.
   Никоя медия не може да диктува на дадена агенция как да си върши работата. По-скоро това става след определени срещи и след обсъждане и договаряне на обстоятелствата от двете страни за съвместна работа. Начина по който Гаро "работи" е абсолютно недопустим за нас и по–точно, че няма право да се обажда лично по телефона и да обижда, сипейки цинизми по адрес на "Most Of Evil", защото пускат новини на "Про-Рок", а на него не!!!

   В дадения случй не може и да става дума за сравнение между "Про-Рок" и "Garo’s Metal Newsletter" , за което лесно може да се направи преценка сравнявайки актива на двете медии.

   И не напоследно място ще отбележим и факта, че основен приоритет на агенция "МОЕ", са медии, които активно участват и оказват достатъчен съпорт, свързан с дейноста на "МОЕ" – "Про-Рок", "Тангра Мега Рок", "Z-Rock", "MM", "Алма Матер", БНТ, както и много други уебзинове.

   Колкото до "Garo’s Metal Newsletter", можем единственно да му пожелаем успех за в бъдеще и да намери някаква алтернатива в отношенията си с колегите с които иска да работи.

   С уважение:
   "Most Of Evil" Team


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".