JAG PANZER пристигат днес, след концерти в Гърция

8 ное 2005, 09:29 ч. 107 / 3 1
пред./следв.
След успешно представяне на петото издание на един от най-значимите фестивали за хеви и пауър метъл в Германия - "Keep It True", провел се на 5 ноември, хеви-легендите от САЩ JAG PANZER забиха великолепно пред атинското метално множество във вечерта на 6 ноември, подкрепяни от немските метъли BOOMERANG. Това съобщиха от "Eat Metal Records" - гръцкият лейбъл, чийто управител е в ролята на тур-мениджър на бандата за настоящото й европейското клубно турне. Миналата вечер JAG PANZER прегазиха клуб "Mylos" в Солун с класиките от високо цененото си издание от 98-а "The Age of Mastery" и актуалния албум, сочен от мнозина като най-доброто от петорката от Колорадо, "Casting the Stones". Тази вечер това ще се случи в 20:30 ч. в рок клуб/бар "Fans" в София с подгрявка от CROSSFIRE. Както вече бе обявено, това шоу, както и останалите от тази обиколка на групата, са за ценители, с ограничен брой билети за вход, които са в продажба на цена 17 лв. само в клуб "Fans" на бул. Васил Левски 114, София. По стара традиция, по време на шоуто ще се продават оригинални продукти (в случая на "Eat Metal Records") на преференциални цени.

още за:

Jag Panzer


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


whipmaster 8.11.2005 14:11:31 отговори + 0 0
Това е като заглавие във в-к ШОК: JAG(D) PANZER прегази клуб "Mylos" в Солун. ЯКО. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".