JAG PANZER записват нова песен с оригиналния си вокалист Harry Conklin

16 мар 2015, 16:37 ч. 409 / 1 1
пред./следв.

   Възродената банда JAG PANZER записва нова песен с оригиналния си вокалист Harry "The Tyrant" Conklin. Ветераните от Колорадо обявиха разпадането си през 2011 г., но в края на 2013 г. се събраха за няколко участия на живо през 2014 г. Пак през миналата година JAG PANZER бяха обявили, че търсят вокалист, но вече към тях отново се е присъединил Harry Conklin.

   Групата има един концерт у нас - през далечната вече 2005 г., именно с Conklin зад микрофона.

 

jag-panzer



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Жаг Панзер 17.03.2015 10:47:02 отговори + 0 0
Джаг Панцер, нашенците Спийдфайа и онова момче с Джаксъна и белия анцуг! Убави времена бяха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".