James Hetfield казва какво в другите членове на METALLICA предизвиква възхищението му

12 авг 2017, 20:09 ч. 3344 / 7 10
пред./следв.

   На 14 и 16 август METALLICA ще изнесат два концерта в Канада, които са част от турнето на групата "WorldWired" в подкрепа на актуалния албум "Hardwired...To Self-Destruct".

   В интервю за канадския вестник "Calgary Herald" фронтменът James Hetfield казва на какво се възхищава у останалите членове на METALLICA.

   За басиста Robert Trujillo:

Той е в групата по-дълго от всеки друг басист. Но той завинаги ще бъде "новото момче". Да се надяваме, че няма да има друго ново момче. Той е изключително посветен. Винаги се упражнява. И ни предизвиква: "Какво ще кажете да пробваме това?". Посветен музикант.

   За барабаниста Lars Ulrich:

Той не приема "не" за отговор. Това е и добро, и лошо, когато сте партньори в бизнеса (смее се). Когато насъскаш този булдог срещу някого другиго е много добре. Той наистина умее да разбира голямата картина, на която аз се губя в детайлите. Той е точно това, което един фен би обикнал - той е най-големият фен на METALLICA изобщо.

   За китариста Kirk Hammett:

Той е толкова невинен. Той не се притеснява за живота, той просто се носи през него и добрите неща му се случват. Той не изпитва нуждата да контролира нещата.

 

hetfield



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Менгеле/FBI 15.08.2017 21:41:20 отговори + 1 0
Джеймс май е доста зле с математиката...Трухилъо е в Металика от 2003 .Това са 14 г,Нюстед е бил в Металика от 1986 до 2001,това са 15 г... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shredder 13.08.2017 14:58:36 отговори + 7 10
Име без псевдоним е все едно технически по-добър от металика та говори по този начин. Ти толкова пъти не си ял сигурно колкото пъти те са свирили заедно - хахаха
Всички в групата притежават уникален талант и груув.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 13.08.2017 12:24:23 отговори + 15 9
Трухильо-добър басист,но дойде в най- слабия период на Металика.

Улрих- така и не се научи да тропа поне сносно.Добър бизнесмен,не и музикант.

Хамет - той е толкова посредствен.Той не се притеснява, че ще обърка солото,той просто си свири нещо там, и ако му се получи,получи.Симпатяга.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 13.08.2017 16:58:13 + 10 9
Аз не мога да разбера хора, които бучат едни заучени лафове и не мислят с главата си. Какво точно не ти харесва в ударните партии на Ларс и какво повече от това искаш да прави един хеви барабанист? Основно, дивотите за това, че е слаб барабанист започнаха след едни думи на Били Милано. Пък който е един певец, майка плаче. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Борис 14.08.2017 11:49:25 + 6 3
За Кери Кинг, Хамет е най-добрия метъл китарист, но за "Име без псевдоним" е посредствен. Въпросът е кой разбира повече от китаристи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 14.08.2017 12:33:05 + 5 5
Всеобщо е мнението, че Хамет деградира много последните доста годинки.Но това може би е нормално, на фона на западането и влошаването на качеството на музиката на Металика като цяло. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Теория и практика 14.08.2017 13:07:29 + 3 0
Ларс има много повече развитие от Хамет през последните години. А за това колко разбира от китаристи Кери Кинг ще си замълча. Вижте му джама с Марти Фрийдман на Рок Фуджияма. Марти е ниво професор, а Кери Кинг - ми минор, братче, хроматична скала и пози. Такива неща като стилистика, гама, фийл не го интересуват. Композирането и музикалната грамотност са две различни неща, обаче - на пънкарите им трябват само 3 акорда Но за сравнение между Хамет и, например, Сколник, Каджано, Фрийдман, Лумис дума не може да става. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Борис 14.08.2017 15:56:26 + 1 1
Абе хора, музиката не е бягане, за да е ясно еднозначно кой е по-добър. Нека двама китаристи да изсвирят едни и същи неща и тогава може да имаме някаква представа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 15.08.2017 10:44:39 + 0 0
В интернет има стотици китаристи с безумна техника на свирене. Но нещо не им достига да са велики. Какво ли? И пак зависи от феновете - всеки боготвори различни музиканти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Моканина 13.08.2017 12:19:24 отговори + 7 2
Пуснах 3 сълзи :'(
Така де 4 и за Джеймса 1на
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".