James Hetfield, Robb Flynn и принцът на Норвегия посещават концерт на KVELERTAK в САЩ

11 май 2013, 10:26 ч. 382 / 11 2
пред./следв.
На концерта на норвежката група KVELERTAK в Сан Франциско, Калифорния на 7 май са присъствали редица важни особи, вкл. членове на кралското семейство на родината на музикантите. Сред гостите са били принцът на Норвегия Haakon Magnus със съпругата си и принцеса Mette-Marit Tjessem Hoiby. В публиката е можело да бъдат забелязани също фронтменът на METALLICA James Hetfield и Robb Flynn от MACHINE HEAD. Коментарът на последния за събитието е "Hetfield и аз куфяхме в такт с музиката повече от няколко пъти".

   Без преувеличение можем да кажем, че са малко младите групи, които получават такива признания наведнъж. KVELERTAK имат само два албума в кариерата си, вторият от които, "Meir", излезе съвсем скоро. "Metal Katehizis" и "Орфей Мюзик" ви направиха съпричастни на няколко български онлайн премиери, както на музика, така и на видео на бандата.
kvelertak


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ТонитУ 13.05.2013 12:14:45 отговори + 0 0
Ванко, там - в Монтана, граматика, правопис... изучавате ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 12.05.2013 00:09:02 отговори + 0 0
не ме кефат бако James си е загубил времето с техния концерт, а ROB с TRIBUTE групата на MACHINE HEAD да издадът албум в техна чест.то така е така последният албум на MH ( до като ги имаше като група)беше горе долу същата пумия.АМА НАЛИ Е МОДЕРЕН МЕТАЛ НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ УВАЖАВАМЕ.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".