James Hetfield ще играе в "дарк" уестърн трилър по роман на Джо Р. Лансдейл

3 мар 2023, 08:56 ч. 631 / 6 2
пред./следв.

   След ролята си във филма за серийния убиец Тед Бънди "Нечовешко зло" фронтменът на METALLICA James Hetfield ще играе и в още една лента. Това е "дарк" уестърн трилъра "The Thicket" (Гъсталака) по едноименния роман на писателя и сценарист Джо Р. Лансдейл.

   Издадената през 2013 г. книга все още няма превод на български. Новият филм ще бъде продуциран от звездата от "Игра на тронове" Питър Динклидж, който е и в една от главните роли. В момента в Канада текат снимките за лентата. Сред другите актьори личи името на Джулиет Люис ("Убийци по рождение"). Засега няма информация кога се планира да бъде премиерата на филма.

 

James Hetfield



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Стронций84 3.03.2023 21:19:10 отговори + 1 0
Да играе реднек му отива.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цезар 3.03.2023 15:43:29 отговори + 3 0
Ще е интересно да се види. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".