James Hetfield за малко не пострада тежко на концерт на METALLICA в Амстердам

5 сеп 2017, 08:43 ч. 2538 / 8 3
пред./следв.

   Вчера, 4 септември, бе една от първите дати на европейската част от турнето на METALLICA "WorldWired". Групата изнесе концерт в "Ziggo Dome" в Амстердам, Холандия.

   По време на шоуто фронтменът James Hetfield буквално попадна в капан и за малко не пострада тежко. Миг невнимание и погрешна стъпка доведе до падане в току-що появил се отвор на сцената. Може да видите инцидента на видеото по-долу. Докато басистът Robert Trujillo и китаристът Kirk Hammett гледат разтревожено, хора от екипа на METALLICA се притичат на помощ на Hetfield и му помагат да излезе от дупката. Малко по-късно той продължава да свири. 

   Само късметът в тази ситуация предазва James от по-тежки травми. Отворите на сцената не са случайни - от тях се показват допълнителни комплекти ударни иструменти, които са част от шоуто. Обиколката на квартета продължава утре, 6 септември, с концерт на същото място в Нидерландия.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Комисара Трашър 5.09.2017 15:09:24 отговори + 9 8
Те и МЕТАЛИКА с тия изгъзени сцени сами , че се довършат ,че утрепат Джеймса за една бройка мани мани .Едно време к,ви сцени имаше като в читалище само барабаните бяха малко по на високо отзад .Ама сега нали трябва да шарения , мегаломания ,ефекти ,изгъзици дайте ни вашите пари .....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

е па 5.09.2017 09:11:13 отговори + 16 3
На тази възраст си е опасно. Не сме вече млади Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rage 5.09.2017 08:52:54 отговори + 4 18
Е лелеее колко УпасноУ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".