James LoMenzo става постоянен басист на MEGADETH

1 юни 2022, 06:55 ч. 716 / 9 2
пред./следв.

   След раздялата с David Ellefson през миналата година американските траш метъл легенди MEGADETH взеха бившия си басист James LoMenzo за насрочените за втората половина на 2021-ва концерти от обиколката "The Metal Tour of the Year".

   Сега от групата обявяват, че LoMenzo става постоянен член на състава ѝ. И лидерът на бандата Dave Mustaine, и James коментират, че са радостни от взетото решение. По време на турнето музикантите са разбрали, че завръщането на LoMenzo, който преди това свири с MEGADETH между 2006 и 2010 г., ще е от полза за групата.

 

още за:

MegadethJames Lomenzo


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Oxoboxo 1.06.2022 07:19:33 отговори + 1 1
айде сега пак отлагане на албума, за да може Ломенцо да презапише партиите на DiGiorgio.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 1.06.2022 07:24:20 + 9 0
Абе и така да стане няма драма. Те си издават албуми редовно. Да не са като Металика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".