JANE'S ADDICTION влизат в Залата на славата на рокендрола

30 май 2011, 18:30 ч. 109 / 5 7
пред./следв.
Уестлейк вилидж, Калифорния - Най-голямата верига за музикални инструменти в света, "Guitar Center", ще въведе JANE’S ADDICTION в историческата си рок алея на славата в Холивуд в сряда, 1 юни. Членовете на бандата Perry Farrell, Dave Navarro и Stephen Perkins ще бъдат главните действащи лица на специална церемония по случай въвеждането им, на която тържествена реч ще произнесе Tom Morello от RAGE AGAINST THE MACHINE. Церемонията ще се проведе в "Guitar Center", Холивуд, на "Сънсет" булевард.
   Рок алеята на славата на "Guitar Center" е създадена, за да почита онези изпълнители, които имат огромно влияние и са допринесли за еволюцията на рок-енд-рола, блуса и R&B музиката. Отпечатъците от ръцете на музикантите от JANE’S ADDICTION ще се наредят редом до подписите, ликовете и отпечатъците от ръцете на други значими изпълнители и иноватори като: Jimmy Page, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Elvis Presley, Carlos Santana, Johnny Cash, VAN HALEN, AC/DC, Bonnie Raitt, AEROSMITH, Carl Perkins, Marvin Gaye, James Brown, B.B. King, Stevie Wonder, Run-D.M.C, QUEEN и мн. др.

още за:

Jane's Addiction


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 31.05.2011 19:49:37 отговори + 0 0
В таз зала вече сульо и пульо влизат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 31.05.2011 14:32:00 отговори + 0 0
Мхм, Варна е най-голямото село след София, разбира се
Тук слушаме само Менъуор и АС/ДС - другите не стават, хихи
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GlamFan 31.05.2011 10:54:08 отговори + 0 0
Яко! Заслужават го определено!
Хейтърите на сапун!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 31.05.2011 00:16:06 отговори + 0 0
Явно има 11 кретена, които са отворили статията. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.05.2011 20:41:33 отговори + 0 0
Хахаха! Варната пак цепи със селяния и тотална липса на усет към нещата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 30.05.2011 19:58:22 отговори + 0 0
Тия не са тру метъл!
Само МЕНОУАР заслужават да влезнат в залата на славата!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 30.05.2011 19:23:53 отговори + 0 0
Пълна подигравка с Алеята! Тия смешковци с 2,5 албума на кръст и нито една свястна песен ще ги възвеличават....all for the money ( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".