Jari Maenpaa ще бъде вече само вокалист на концертите на WINTERSUN

8 ное 2016, 14:29 ч. 835 / 4 1
пред./следв.

   Лидерът на WINTERSUN Jari Maenpaa разпространи поредното си дълго изявление, за да съобщи плановете си настоящето, близкото и по-далечно бъдеще. Музикантът продължава преговорите си с лейбъла "Nuclear Blast" за издаването на албума "Time II". Скоро ще бъдат анонсирани повече подробности за творбата.

   Основната новина сега касае концертите на WINTERSUN, на които вече Maenpaa няма да свири на китара, а ще изпълнява само вокалите. Причините са няколко, една от тях е, че новата музика на групата е много комплексна и на Jari ще е трудно и да свири, и да пее на живо. Утре ще бъде обявен конкурс за втори китарист на бандата. Соло китарата ще бъде поверена на Teemu "Manta Ray" Mantysaari.

 

wintersun

още за:

WintersunJari Maenpaa


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Lily Bravo 10.11.2016 06:28:43 отговори + 2 0
До пет години може да тръгнат на турне. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".