Jason Newsted във възторг от новата песен на METALLICA, ще си сътрудничи с тях

30 авг 2016, 10:21 ч. 2339 / 6 13
пред./следв.

   В интервю за предаването "Eddie Trunk Live" по сателитното радио "SiriusXM" бившият басист на METALLICA Jason Newsted не пести похвали за новата песен на групата "Hardwired" - пилотен сингъл от излизащия на 18 ноември албум "Hardwired...To Self-Destruct", казвайки че парчето е "страхотно", "зъбато" и харесва "натурата" му. Освен това, Newsted потвърждава, че често е в контакт с някои от членовете на METALLICA и дори скоро е говорил по телефона с Lars Ulrich. Jason казва още, че предстои да направят нещо заедно, без да уточнява какво. Както и че се гордее с METALLICA. Запитан дали контактите му са чисто приятелски, бизнес или насочени към съвместен проект, Newsted отговаря "И трите неща".

 



Коментари   (13)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


dominici 31.08.2016 16:06:05 отговори + 1 1
Какво значи "по-добър басист"? Единия знае как се свири "ре", освен "до"-то ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sladuk_Kelesh 31.08.2016 08:50:46 отговори + 3 2
Откакто чух "For Whom the Bell Tolls" с участието на Трухильо, ми е мечта Джейсън да се върне!... Сега, според "позитивното мислене" щом Metallica свириха на една сцена с Дейв Мъстейн, то вече всичко е възможно, ама... По-вероятно ми се струва Джейсън да говори за някакъв еднократен проект заедно с Ларс и Кърк (споменава, че е в контакт с НЯКОИ от членовете на групата, мисля че тази дума изключва Джеймс и Трухильо), което пак ще е интересно... Е, така или иначе, изглежда предстоят интересни времена! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хмм 31.08.2016 04:27:20 отговори + 3 2
Съвсем изгладня тоз човечец. Дано го вземат обратно, че и Робърт да се върне към добрата музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 31.08.2016 00:17:42 отговори + 3 1
Понеже съм пристрастен... за мен, Нюстед е по-добрият бас китарист! Във всеки случай, каквото и да е правил Робърт преди Металика, умира в миг само при споменаването на Флотсам и Джетсам. Извинявайте, обаче Флотсам бяха една от много големите групи по онова време. Така че, като известност и класа, Джейсън определено бие Робърт. Нюстед свири много по-нежно и галантно. Усеща нещата. Сравнете концертни изпълнения с Нюстед и Робърт, примерно в Камбаните или Орион... Трухильо блъска като хамалин по тоя бас и свири остро. Партиите на Боб Рок в Св. Гняв са в пъти по-добри от всичко изсвирено от Трухильо. Не ме кефи тоя плитчест мексиканец и туй-то! И...ходи като квачка из сцената. И, не може да пее. Разликата между Нюстед и Трухильо е, че...Нюстед е истински фен на Металика. И той много искаше да свири в групата. Хетфилд, Ларс и Хамет не са тъпи парчета, няма да вземат когото и да било- били са изключително впечатлени от свиренето на Джейсън на прослушването за басисти след смъртта на Бъртън. Много, много стискам палци, дано стане така, че Джейсън да се върне в Металика! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 30.08.2016 21:10:31 отговори + 6 1
Трухильо , колкото и да е добър, просто не се връзва с Металика, особено на живо. Едно време Джейсън си беше почти като втори фронтмен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Angry chair 30.08.2016 20:57:46 отговори + 3 1
Да сравняваш като техника Нюстед с Трухильо е доста тъпо! Робърт е класи по-добър басист от Джейсън! И това че не се изявява като такъв в Металика не е по негова вина! Просто чуйте каква музика е правил преди Металика и тогава изразете адекватно мнение! Джейсън е пич и се вписваше в имиджа на бандата като такъв с по - метъл имидж от Робърт, но само толкова! Той опита и с Voivod ако някои не са забравили, но и там нещо не мели брашно за дълго!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 30.08.2016 20:56:41 отговори + 1 3
Идеята е доста интересна- и на мен ми се слуша Смока в изпълнение на Металика.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стар Елек 31.08.2016 09:29:43 + 0 3
Феичке, е са избичили смоука: https://www.youtube.com/watch?v=XexTeD2U1mI Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 30.08.2016 12:14:47 отговори + 9 4
Урааааааа!!!! Джейсъъън! Ще се върне отново!! О, как искам това да се случи! Джеймс, Ларс, Хамет и Нюстед- това е Металика! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

панцер 30.08.2016 12:15:42 + 13 3
Аз съм навит само ако вземат Аксел Роуз за вокал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стар Елек 30.08.2016 16:12:24 + 15 1
И да направят един албум с блечец и там да избичат кавър на смоука ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 30.08.2016 11:16:47 отговори + 4 0
Jason Стокхолмски... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 30.08.2016 10:57:26 отговори + 13 3
Време е да се завърне с гръм и трясък.

А Трохилио да се съсредоточи към неговите си проекти
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".