Jay Weinberg казва, че е бил "съкрушен и стъписан" от решението на SLIPKNOT да го уволнят

13 ное 2023, 08:38 ч. 2181 / 19 2
пред./следв.

   На 5 ноември американските метъли SLIPKNOT разпространиха съобщение в профилите си в социалните мрежи, че се разделят с барабаниста Jay Weinberg. В последствие обаче изявлението на групата бе премахнато от всичките ѝ страници в Интернет, но въпреки това вече напускането на ударника очевидно е факт. Той прекара 10 години в бандата, които без съмнение са били осъществена мечта за него.

   Weinberg разпространи официално изявление, в което казва, че е бил напълно изненадан и шокиран да разбере, че SLIPKNOT го освобождават. Ето думите му:

Понякога се чудя какво би било да погледна през широко отворените си очи на 10-годишна възраст, влюбен до уши в ново и вълнуващо звучене и култура, и да си разкажа всичко за последните 10 години. Дори и в най-трудните дни ми се иска да мисля, че щях да съм зажаднял за приключението, което ме очаква.

Бях съкрушен и стъписан след телефонното обаждане, което получих сутринта на 5 ноември; новините за което повечето от вас научиха скоро след това. Въпреки това, бях потресен от, и истински благодарен за, вълната от любов и подкрепа, която получих от тази невероятна общност, която смятам за свой творчески и артистичен дом.

Това не е краят на пътуването, за което мечтаех и се бях посветил да доведа докрай - нито за миг. Но въпреки объркването и тъгата, има нещо, което ми осигури не по-малко утеха. За много от вас, които четат това: Преди 10 години ние още не се познавахме. А сега се познаваме. За това съм благодарен по начин, който никога няма да мога да изразя напълно.

Обичам да свиря на барабани. Винаги ще обичам да свиря на барабани. Винаги ще изпитвам страст към музиката, изкуството и творческото изразяване. Нищо никога няма да промени това.

Не знам как и кога, но очаквам с нетърпение да създам шумна, страстна и сърдечна музика, на която да се наслаждаваме заедно. Дотогава, моля, знайте, че за мен беше радостта на живота ми да прекарам последните 10 години с вас, споделяйки любовта ни към това специално кътче от света на музиката и изкуството.

Това не е краят и аз съм развълнуван да разбера какво ни е подготвило бъдещето.

Благодаря ви!

 

Jay Weinberg

още за:

SlipknotJay Weinberg


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sdf 13.11.2023 14:21:42 отговори + 9 0
в цял свят оптимизират персонала та и слипнот така Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the rock is cookin 13.11.2023 12:37:04 отговори + 20 2
Мда, Слипнот е просто фирмата на Кори Тейлър и Клоуна. Слипнот умря с Пол Грей, просто имаше прекалено много пари за правене и продължиха по задължение. Високопарните приказки на Тейлър, че са братя и семейство звучат още по-криндж сега. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".