JEFF LYNNE'S ELO издават лайв CD/DVD-то "Wembley or Bust"

16 ное 2017, 17:08 ч. 708 / 3 0
пред./следв.

   JEFF LYNNE'S ELO ще издадат концертния CD/винил/DVD/блурей "Wembley or Bust" утре, 17 ноември. В основата е "нов и вълнуващ филм, документиращ триумфалния концерт на Jeff Lynne", състоял се на 24 юни 2017 г. на препълнения стадион "Уембли в Лондон". Ето и цялото прес-съобщение на българските издатели:

“Wembley or Bust” (Вирджиния Рекърдс/Sony Music) e нов и вълнуващ филм, документиращ триумфалния концерт на Jeff Lynne, състоял се на 24.06.2017г. на препълнения стадион Уембли в Лондон. “Wembley or Bust” е впечатляващо визуално и музикално преживяване, което дава пълен достъп до една от най-незабравимите вечери на съвременната рок сцена с Jeff Lynne – лидер на Electric Light Orchestra, изпълнител, композитор, мултиинструменталист и продуцент.

След като от дълги години Jeff Lynne живее в САЩ и работи в собственото си студио, продуцирайки различни музикални звезди, тази година музикантът се завърна в родната Англия и изнесе този грандиозен спектакъл на стадион Уембли.

Пред препълнения стадион Jeff Lynne изнася над двучасов концерт в компанията на формация от изключителни музиканти. В CD/DVD албума „Wembley or Bust“ меломаните ще преживеят един от най-грандиозните рок енд рол спектакли на всички времена, изпълнен с много светлини, камбани, специални духови инструменти и космически кораби ; но преди всичко албумът ще ни даде голяма част от саундтрака на нашия живот, песните, с които няколко поколения израснаха. От незабравимите класики на ELO като "Mr. Blue Sky", "Livin' Thing" и "Evil Woman" до "Do Ya" от периода на The Move, "Handle With Care", която Лин записва с Traveling Wilburys, през сингъла "When I Was A Boy" от последния албум – шедьовър на ELO, озаглавен „Alone In The Universe“. След 17/11, когато е световната премиера на „Wembley or Bust“ (CD/DVD) – един филм под режисурата на Paul Dugdale – публиката по целия свят ще преживее сбъднатата рок енд рол мечта на един рк гигант. Мечта, сбъднала се на емблематичен стадион пред многобройна вдъхновяваща публика в името на музиката.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".