Jeff Scott Soto иска да знае защо е бил освободен от JOURNEY, Neal Schon отговаря

5 яну 2022, 09:06 ч. 1271 / 8 0
пред./следв.

   През 2006-а вокалистът Jeff Scott Soto (Yngwie Malmsteen, TALISMAN, W.E.T., SONS OF APOLLO и мн. др.) се включи по средата на тогавашното турне на JOURNEY с DEF LEPPARD, за да завърши обиколката след като титулярният фронтмен Steve Augeri имаше проблеми с гласа си. През декември същата година групата обяви Soto за свой постоянен нов вокалист, но само за да го освободи пет месеца по-късно.

   В интервю за аржентинския журналист Lucas Gordon наскоро Jeff коментира уволнението си от легендарната банда, казвайки че просто не знае защо това се е случило. Певецът изрази и желание да разбере причината, за да може най-сетне да се успокои по този въпрос, който го тормози.

   И изглежда, че желанието на Soto се сбъдва. Китаристът на JOURNEY Neal Schon пусна публикация в социалните мрежи, с която отговори на вокалиста. Ето и коментара на Schon:

За лош късмет гласът на Steve Augeri ни предаде. Бяхме по средата на турнето с DEF LEPPARD, а аз работех с Jeff по страничен проект и му предложих да дойде и да помогне да довършим турнето. Мина добре, но всички не бяхме съгласни той да е вокалист, след като написахме една мелодия и го изслушахме. И двамата с [клавириста] Jon[athan Cain] се съгласихме, че не звучи добре, или по-точно казано - не звучи така както искахме. Надявам се това да разреши тази продължаваща драма. Не се получи.

 

jeff scott soto



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".