Jeff Waters има готови три соло албума, които не са метъл

2 фев 2024, 07:19 ч. 471 / 24 2
пред./следв.

   В интервю за "The Metal Voice" лидерът на ANNIHILATOR Jeff Waters говори за настоящите си и бъдещи творчески планове. Той споделя, че работи по нова музика, но не за бандата си.

   В последните три години той е завършил три самостоятелни албума, които са стилово встрани от ANNIHILATOR и от типичната метъл музика. Планира се творбите да бъдат издадени в скоро време. Те са по-скоро в хард рок жанра и са записани в студиото на Waters и жена му в Англия.

   Jeff коментира, че след 35 години с групата си е почувствал нужда да създаде нещо различно. В някои от парчетата ще могат да се чуят и диско мотиви. Музикантът сравнява материала с "всичко от THE KNACK до KISS" и "разбира се, с малко VAN HALEN".

 

jeff waters



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Cronos 2.02.2024 15:00:54 отговори + 2 1
Че той и като Annihilator издафе доста, които не са метъл. Даже 2 носят името "метъл" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shredder 2.02.2024 14:30:26 отговори + 5 0
Великан! Промоутъри спите.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".