Jen Majura е новата басистка на EQUILIBRIUM

7 юни 2014, 21:43 ч. 2253 / 16 4
пред./следв.

   Германската епик метъл група EQUILIBRIUM анонсира новата си басистка. Тя се нарича Jen Majura и идва да заеме мястото на напусналата преди около два месеца Sandra van Eldik. Majura е преподавател по пеене и китара, собственик на музикална школа и също така се изявява като ритъм китарист в индъстриъл бандата KNORKATOR.

jen-majura

още за:

EquilibriumJen Majura


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ОМГ отново 9.06.2014 11:55:38 отговори + 0 0
Е добре, имам само едно питане. Защо 5 бр оценк "Не". Мацката ли не ви харесва? Съмнявате се в способностите и ли, не сте закусвали или пък ВИК, Чез и всички останали кръвопийци са ви развалили деня? Какво става? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хеймс Джетфийлд 8.06.2014 17:14:12 отговори + 0 0
Sandra ще ми липсва винаги, просто нейното присъствие беше част от магията на тази банда. Затова отчитам правилно решението да вземат жена на нейно място, новата мацка също си я бива! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Headbang_Bastard 7.06.2014 23:04:47 отговори + 0 0
Страшна тупалка е! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ОМГ 7.06.2014 21:54:40 отговори + 0 0
Супер слънчева и позитивна мацка. Да не забравяме и нейното участие като бек-вокалист в Rage Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".