Jen Majura от EVANESCENCE в новото видео на SEVI

6 юни 2019, 08:21 ч. 1117 / 3 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Два месеца след промото на третия си студиен албум „Follow Me”, SEVI са готови с още едно ново видео към него.

Този път със специален гост – китаристката на Evanescence – Jen Majura, която участва и в оригиналния запис на парчето.
През април изпълнителката гостува в България специално за снимките на видеото, няколко дни преди да тръгне на щатско турне с Evanescence.

To Hell and Back е името на 11-тия сингъл на SEVI, а официалната премиера ще се състои на 14 -ти юни в столичния Sofia Live Club

В записа участва още и талантливата мултиинструменталистка Alexandra Zerner, а аудио обработката е дело на Марко Барусо, който работи със SEVI по целия нов албум.

Групата обещава подобаващо шоу за 14-ти, а преди няколко дни вокалистката Светлана Близнакова и Jen Majura, пуснаха във Facebook специална видео – покана към феновете. Това се случи по време на гостуването на SEVI в Германия, за представянето на новия албум на групата там.

Билетите за 14-ти вече са в продажба на касите на Eventim [поръчай онлайн].
Шоуто на 14-ти започва в 22:00ч
Вратите ще отворят в 21:00

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".