Jerry Cantrell издава новия си соло албум през октомври, вижте видеото "Atone"

30 юли 2021, 07:22 ч. 556 / 6 0
пред./следв.

   Китаристът/вокалист на ALICE IN CHAINS Jerry Cantrell ще издаде нов самостоятелен албум, първи от 2002 г. насам, на 29 октомври.

   Творбата ще носи името "Brighten" и е продуцирана от самия Cantrell и Tyler Bates, саунд-инженер е Paul Fig. По-долу ще намерите списъка с песни, както и официален видеоклип към първия сингъл. Парчето се казва "Atone". Видеото е режисирано от Jerry заедно с Jim Louvau, Greg Puciato, Jesse Draxler и Tony Aguilera.

   Cantrell споделя пред "Rolling Stone", че е голям фен на филмите на Серджо Леоне и Енио Мориконе и е вдъхновен от тях за стилистиката на "Atone". Траклистът е както следва:

01. Atone
02. Brighten
03. Prism of Doubt
04. Black Hearts and Evil Done
05. Siren Song
06. Had To Know
07. Nobody Breaks You
08. Dismembered
09. Goodbye (Elton John cover)

 

 

още за:

Jerry Cantrell


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".