Jerry Cantrell завърши работата по нов самостоятелен албум

6 мар 2021, 08:57 ч. 524 / 7 0
пред./следв.

   Китаристът/вокалист на ALICE IN CHAINS Jerry Cantrell е приключил работата по нов соло албум, който ще бъде първи от 2002 г. насам, когато излезе "Degradation Trip" - записа, в който участваха тогава бъдещият басист на METALLICA Robert Trujillo и барабанистът на FAITH NO MORE Mike Bordin. 

   Музикантът обяви новината в социалните мрежи, публикувайки снимки, на които може да се видят екс-фронтменът на THE DILLINGER ESCAPE PLAN Greg Puciato и др. Cantrell коментира, че записите на предстоящата творба са му отнели около една година. Той няма търпение да сглоби всичко, за да представи новия си материал на феновете. Вероятно дискът ще излезе по-късно през 2021-ва. Предстои да бъдат разпространени повече подробности.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".