JETHRO TULL анонсират нов китарист

1 ное 2019, 13:43 ч. 483 / 10 1
пред./следв.

   Британската рок банда JETHRO TULL обяви присъединяването на младия китарист Joe Parrish към състава си. Роденият през 1995 г. струнник е завършил колеж за музикална теория и композиция, а първите му концертни изяви с групата ще бъдат през февруари 2020-а.

   Напомняме ви, че преди година, през октомври 2018-а, JETHRO TULL осъществиха третия си концерт у нас. Музикантите изнесоха юбилеен концерт в София по повод 50 години от създаването на бандата.

още за:

Jethro Tull


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мастъра 1.11.2019 14:39:49 отговори + 4 0
Хм, много любима група са ми Тъл (да, да, знам- някак може би не се връзва с ник-нейма ми и "панаирите" през 88-а с Металика на наградите "Грами", ама и двете групи страшно ги харесвам), обаче това в новината "концертни изяви през февруари 2020-а" не ми звучи никак обнадеждаващо. В смисъл- всеки, който е слушал Андерсън през последните години знае колко трудно се справя "на живо" и как гласа му е бледо подобие на онзи саркастичен, мелодичен и сякаш изливащ се без никакво усилие глас от преди (доста вече) години... Та съвсем логичния въпрос е не е ли време вече Тъл и Андерсън да слязат достойно от сцената и (съвсем заслужено ) да лежат на стари лаври от безспорно супер-успешната си 50-годишна кариера? За мен лично отговора е- да ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".