JETHRO TULL преиздават "Warchild" по повод 40-годишнината му

27 окт 2014, 17:31 ч. 191 / 6 0
пред./следв.

   През 1974 г. JETHRO TULL обявяват плановете си за "WarChild" - многостранен проект, включващ филм, саундтрак към него, както и нов албум на бандата. През октомври същата година TULL издават запис от 10 песни, който се изкачва до втора позиция в Щатите и до топ 15 във Великобритания, но филмът и придружаващият го саундтрак така и не са издадени. В чест на 40-годишнината на този амбициозен експеримент, "Parlophone" ще преиздадат "WarChild" с няколко бонуса.

   "Warchild: The 40th Anniversary Theatre Edition" ще бъде наличен като лимитирано издание на двойно CD/ двойно DVD на 24-ти ноември. Комплектът включва:

- Оригиналният албум с бонус парчета (3 от които неиздавани досега), ремиксиран в 5.1 съраунд и стерео от Steven Wilson;
- 10 песни за оркестър (9 от които неиздавани досега) и написани за филмовия саундтрак, 4 от които ремиксирани в 5.1 съраунд и стерео от Steven Wilson;
- Записи, прехвърлени от оригиналната плоча на 96/24, и квадрофоничната версия (с 2 бонус песни) в 4.0
- Промо метраж от "The Third Hoorah" и кадри от фото сесия/ пресконференция през януари 1974, където е обявен проекта "WarChild".
- Книжка от 80 страници със статия за подготовката и записването на албума, синопсис на сценария на филма, бележки към всяко парче от Ian Anderson и рядко показвани снимки.

   Като допълнение нов стерео ремикс на "WarChild" ще излезе на единично CD и в дигитален формат на 24 ноември, както и на лимитиран 180-грамов винил на 13 януари.

   "Warchild: The 40th Anniversary Theatre Edition" на JETHRO TULL ще бъде на българския музикален пазар от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на "Warner Music International".

 

още за:

Jethro Tull


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".