Jill Janus е готова да се завърне в перфектна форма

15 дек 2015, 13:24 ч. 837 / 3 0
пред./следв.

   Фронтдамата на HUNTRESS Jill Janus е готова да остави зад гърба си изпълнената с трудности и изпитания 2015 г. и да се завърне с пълни сили. В скорошно интервю певицата споделя, че след оперативна намеса туморът ѝ е бил отстранен напълно и сега тя се чувства дори по-здрава от преди заболяването.

   В края на октомври Janus разпространи невярната информация за разпадането на HUNTRESS, която бе бързо опровергана от останалите музиканти в бандата. Очаква се през 2016 г. групата да продължи напред пълноценно. Самата Jill е в "зверска форма" и обещава да се посвети отново изцяло на музикалната си кариера.

 

още за:

HuntressJill Janus


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".