Jim Matheos в нов проект с бивш вокалист на FATES WARNING

20 яну 2011, 07:57 ч. 249 / 6 4
пред./следв.
Китаристът Jim Matheos (FATES WARNING/OSI) и бившият вокалист на FATES WARNING John Arch работят по дългосвирещия дебют на свой нов проект, озаглавен ARCH/MATHEOS. Дискът ще излезе в края на пролетта или началото на лятото, като продуценти са лично двамата основни музиканти. За записите на бъдещата творба, които ще продължат до средата на февруари, са вербувани още: Joey Vera (ARMORED SAINT, ANTHRAX, FATES WARNING, SEVEN WITCHES) - бас, Bobby Jarzombek (HALFORD, FATES WARNING, SEBASTIAN BACH, RIOT) - ударни и Frank Aresti (FATES WARNING) - китара. Какво точно можем да очакваме от този звезден състав, ще се разбере в идните месеци.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


liquid 20.01.2011 20:19:05 отговори + 0 0
Време беше, след размазващото EP си е цяло престъпление, че JA не издаде нищо толкова години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

учтивия лос 20.01.2011 11:53:16 отговори + 0 0
Соловото ИПи на Арч беше доста яко. Въпреки неприятният му глас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dagon 20.01.2011 10:09:41 отговори + 0 0
Това ще е интересно.... На FW харесвам единствено албумите с Arch. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.01.2011 09:13:05 отговори + 0 0
хахаха..."нов проект"...че то си е чист фейтс Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".