JINJER издават нов албум през октомври, гледайте видеото "Judgement (&Punishment)"

23 авг 2019, 20:13 ч. 729 / 10 2
пред./следв.

   Украинските метъли JINJER разкриха, че ще издадат новия си, четвърти студиен албум през октомври. Дискът носи името "Macro" и ще се появи на музикалния пазар на 25 октомври чрез "Napalm Records".

   По-долу може да видите траклиста и обложката на предстоящата творба, както и да гледате онлайн официалния видеоклип към първия сингъл, озаглавен "Judgement (&Punishment)". Видеото е режисирано от Shah Talifta.

01. On the Top
02. Pit of Consciousness
03. Judgement (& Punishment)
04. Retrospection
05. Pausing Death
06. Noah
07. Home Back
08. The Prophecy
09. IainnereP


още за:

Jinjer


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иво 24.08.2019 11:09:20 отговори + 7 4
Чудесна група- не само вокал, но и китари и барабани. Много важна група, заедно с Behemoth, като двете групи посочват, че може да успеят групи от източния блок. Условието е да са отлични, оригинални и модерни. А и да имат авангардно мислене. И да са еднакво добри и в студио и на концерт. Да обикалят света и да не ги мързи.
Страхотен пример за много наши групи, които са тежки копирачи и безинтересни като музика. А.... и пълни оплаквачи- винаги някой им е виновен. При тая музикална индустрия в интернет- може да се успее от всяка точка в света. Бурзум успя да направи музикална кариера от затвора дори.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 24.08.2019 21:22:09 + 3 5
Доста точен коментар, особено в частта, че бг групите са "... тежки копирачи и безинтересни като музика..." Jinjer определено се много добра група, която премина през доста метаморфози, за да бъде днешната група! Татяна е машина. Изключително борбена личност и смея да твърдя, че групата съществува в днешният си статус, благодарение на нея. Просто, тя знае какво иска, и го налага безкомпромисно. От източния блок има доста отлични групи с международно признание. Само от Бг няма... Причината да няма? Отговорите са много и твърде прозаични. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".