JINJER правят турне в Европа като "посланици" на Украйна, вижте видеото "Call Me a Symbol"

9 юни 2022, 07:12 ч. 984 / 23 0
пред./следв.

   Украинската метъл банда JINJER е получила от Министерството на културата в страната си статут на "посланик" на Украйна и задачата да помогне на родината си по най-добрия за музикантите начин - чрез концерти.

   JINJER ще участвата на редица европейски фестивали от 10 юни до 20 август и ще помагат да бъдат събирани средства в помощ на Украйна, която се бори с руското нашествие вече над 100 дни. Групата представя и видеоклип към песента "Call Me a Symbol", който може да гледате по-долу. В обиколката ѝ ще бъдат включени над 20 фестивала в Швейцария, Австрия, Белгия, Дания, Франция, Норвегия, Чехия, Финландия, Германия, Швеция, Полша и др.

 

 

Jinjer

още за:

JinjerУкрайна


Коментари   (0)

Добавянето на коментари е ограничено.
▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".