Joe Lynn Turner и КИКИМОРА с концерт в Сливен на 19 септември

1 сеп 2015, 18:10 ч. 3688 / 4 10
пред./следв.

   Вокалистът Joe Lynn Turner (екс-RAINBOW/DEEP PURPLE) ще изнесе концерт с групата на китариста Николо Коцев КИКИМОРА на 19 септември в Сливен. Мястото е крепостта Туида, началният час - 19:30. Цената на билета е 10 лв. за възрастни и 5 лв. за деца. Концертът е организиран със съдействието на Офелия Кънева и Община Сливен.

 

Joe Lynn Turner live



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Winagi 6.09.2015 20:40:06 отговори + 2 1
Нищо не е вечно,всичко се променя,музиката им е прекрасна.......... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пърпъл 2.09.2015 23:24:21 отговори + 9 1
Очаквам следващият албум на Търнър да е трибют на Любе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пърпъл 2.09.2015 23:22:11 отговори + 3 4
Този индивидуум за пари и медали ще изпълни и песента за ловеца и рибаря или за доматите. Дотам го е докарал. Жалко за дарбата му. Никога не е късно да станеш за резил, особено след като почти никой не ти купува албумите, макар и да не са никак лоши, а времето минава... Дори не си дава сметка защо Пърпълите са на такава почит именно в Източна Европа, та и за него да падне по нещо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Европеец 2.09.2015 11:13:54 отговори + 10 7
В момента Джоката е точно толкова "голям" - пее в Панагюрище за 50 годишнината на Асарел Медет и Деня на миньора на селския площад пред сбирщина от няколкостотин предимно случайни зяпачи

http://tinyurl.com/o9aj4sj
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Putler kaput 1.09.2015 21:29:30 отговори + 13 7
И да не вземат да не му връчат медал за заслуги към Марс на застаряващото комуне Търнър, че видяхте ли как Путлер му поглади егото! Не съм очаквал музикант от неговия ранг да се оака така пред света на стари години! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


........... 2.09.2015 08:55:08 + 5 6
На кого му пука за политическите му възгледи? Важна е музиката, ако ще да му дадат сто руски, турски, китайски и тн "медали". Защо изобщо имитираш някаква разпаленост и интерес? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вирус 2.09.2015 09:01:03 + 10 4
А ако беше педофил - щеше ли да кажеш На кого му пука за сексуалната му ориентация? Важна е музиката, ако ще сто момиченца и момченца да е изнасилил.
Нали един такъв от емотата го окошариха вече. И май никой тогава не се изцепи Важна е музиката - на кого му пука...

Политическите му възгледи нямаше да имат значение, ако не ги афишираше публично и не влизаха в новините. Но когато на пресконференция ЗА КОНЦЕРТ започне да говори за политика и да се слага на местните силни на деня - тогава политическите му възгледи имат голямо значение.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Soros Kaput 2.09.2015 10:07:59 + 9 7
Колко трябва да си изперкал, за да наречеш Джо "астаряващо комуне " ? Лекувай ,се братле Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........... 2.09.2015 10:11:22 + 5 3
То и Полански го изкараха педофил, но изобщо не ми пука и продължавам да гледам и харесвам филмите му. Не бъди сноб, има ги в излишък. И да, важна е само музиката му, нищо друго. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вирус 2.09.2015 10:42:39 + 8 2
Е точно това е голямата разлика "Изкараха го педофил". Виж пак какво ти казвам по-горе - едно е да си пазиш възгледите и извращенията за себе си - съвсем друго да ги афишираш или да лъснат с подробности и да се окаже, че си пристрастен, а не веднъж някога си евентуално да си посегнал на дете.

И ако пак не ме разбереш смени си ника на Кон с капаци.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".