Joe Lynn Turner изнася концерти в Крим, иска да емигрира в Беларус

15 авг 2015, 13:26 ч. 1343 / 5 11
пред./следв.

   Бившият вокалист на RAINBOW и DEEP PURPLE и чест гост на България - Joe Lynn Turner - осъществява мини-турне в спорния полуостров Крим, който в момента е под руско владение. Певецът гостува във Феодосия, Ялта и Севастопол. На пресконференция в Симферопол музикантът направи редица изненадващи изказвания. След уточнението, че не се бои от санкции за това, че е посетил Крим, Turner заявява, че вече не се чувства комфортно в САЩ, където са се случили редица негативни промени, и би искал да се премести в Беларус, ако президентът Лукашенко се съгласи.

   Легендарният вокалист засвидетелства подкрепата си за рускатата кауза със значка с руския герб, окачена на елека му, и с още изказвания като "Истината е на ваша страна" и че политиката на Запад по отношение на Крим е "нечестна" и "против Господ".

 

Joe Lynn Turner live

още за:

Joe Lynn Turner


Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


човечец 17.08.2015 00:01:36 отговори + 5 0
Като чета коментарите, наистина нещата отиват на зле! Доста малоумници и всезнайковци се навъдили вече...като хлебарки. Дали им става по-добре от плюенето...и те не знаят, но го правят, защото това им е живота-една голяма плюмка! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

стохи 16.08.2015 14:01:37 отговори + 1 5
....Чудесно,inferno-много правилно си схванал написаното от мен-сега остава да те попитам-а вкусно ли ти беше,надрусан жълтурко??!!
Чичко ти не е нито русофил,нито русофоб,още по-малко пък говедо-фен-просто съм си един истински Българин,който-за разлика от повечето-все още мисли сам,със своя си чист разум и без да нагласявам символ-веруюто си към някого или към силните за деня!
И друго,зомби-за мен лично е по-добре да си остана в Родината,на родна земя и при мойте хора,макар и по-беден,отколкото да мия чинии,да бъда момче за всичко на дебелогъзите богати пендели,но да приказвам наляво и надясно,че съм в ПРОСПЕРИРАЩА ГЕЙ-РОПА и да се надявам тайничко всички да ми завиждат-на мръсната,черна,каквато и да е всякаква работа,
както е в болшинството от случаите на ПРЕУСПЯВАЩИТЕ МИЛИ СЪНАРОДНИЦИ на Запад от нас......
Та така-много по-здрави и на теб,баламурко и-добър апетит от мойте ........
екскременти!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Inferno 16.08.2015 15:16:51 + 5 1
Видно е, че от напредналата ти възраст чичко (или лельо) си потънал в екскременти, но също така е видно че и кухата ти кратуна е пълна с тях. Ти си типичен пример за надупване към силните на деня, колкото и да се напъваш да отричаш. Такива като теб, псуващи америка и западна Европа на всяка крачка, в началото на 90те бяха най-големите им фенове щото такава беше модата, сега модата е да се псуват и да се обвиняват за всичко включително и за тоталната некадърност на псуващите ги. Америка ли ти е виновна, че си дебил и че си правен в свинарниците на ТКЗС? Най ме разсмя с това, че си истински българин хахахахахх, Сега аз да те попитам: а на теб вкусно ли ти беше да лапаш на расия? Аз наркотици не употребявам за разлика от идолите ти в расия които са на крокодил. А с по-здравите нали знаеш, че ще си останеш само във виртуалното пространство, гейтак. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен на западната рок музи 29.08.2015 17:53:38 + 4 0
Стохи, Истинският Българин се срамува, че има такива лекета сънародници като тебе. Нивото ти е ниско, избиваш комплекси със жлъчната си и вулгарна реторика, мразиш нещата, които псуваш щото са ти далечни, непонятни за твоя мозък и недостижими. А и си промитичък, я в семейство на червени паразити, я щото сивото не работи добре при теб.
В Европа те оценяват какво можеш, какво си учил и постигнал и на тази база си намираш работа, от миене на чинии до мениджър, за съжаление в БГ не е така. От твоите брътвежи тука, човек може да заключи, че ако изобщо работиш, миеш някъде клозети в БГ и работш за мазните дебелогъзи комунисти и ченгета от едно време или за техните мамини синчета, щото това са хората, които държат бизнеса в България. По-добре ли е?
По отношение на Търнър, мисля че не е прав, но това е човек, който се е доказал на световно равнище и заслужава уважение, пък и не е задължително да разбира от политика..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

име или никнейм 16.08.2015 09:49:46 отговори + 5 2
На мен това ми прилича на редово мазнене пред слушателите, щото е за първи път на турне там.
Не че имам нещо против Беларус и Русия, де. Като се има предви, че Крим отива към Украйна с декрет на КПСС от 1954, не виждам какво е толкова чудното, че след малоумщините, ставащи в Украйна, хората са решили да се върнат към Русия. В крайна сметка, нали подобно нещо искаме и ние от Македония, ама нанай.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

стохи 15.08.2015 19:52:28 отговори + 6 11
Всички коментиращи по-долу са измислени псевдо-меломани,с абсолютно-промити модифицирани мозъци,с налудничави,плитко-и- малоумни размисли,които биха се харесали само и единствено на говедарите оттатък Атлантика и-най-вече-всички сте за прегледи при ония с белите престилки!
Почти съм убеден,че всичките сте едни сополиви,пъпчиви пикльовци,отправили влажен овчи поглед към скапващата се Гей-ропа и към тъпите животновъди оттатък гьола......
Хайде-поздрави от чичко ви Стохи и вземете мерки за психо-то си!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Inferno 16.08.2015 13:35:51 + 10 2
Бях 100% убеден, че някой малоумник ще издриска нещо подобно. Щом не харесваш русия и кретенската й политика, значи си американофил. Добра логика на ниво локвата в съветски колхоз. Възможно е в САЩ да са животновъди, но поне сами си изкарват прехраната, а не като "българските" русофили, които не знаят на путин ли са фенове или на ердоган. А в "скапващата се Гей-ропа'' е толкова лошо да се живее, че всички героични борци за светлото комунистическо бъдеще и за православната славянска солидарност се насочват именно натам. Накрая за психичното състояние: преди 89та който бягаше на Запад го вкарваха в затвора, който бягаше на изток към сесесере го вкарваха в лудницата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bossly 15.08.2015 15:49:14 отговори + 13 5
Да, жена му е от Беларус Добре му е промила мозъка Време му е за пенсия . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Dreamer 15.08.2015 14:56:48 отговори + 15 2
Има една приказка: внимавай какво си пожелаваш!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Просто човек 15.08.2015 13:41:31 отговори + 20 12
Аз виждам в това възможност да му забраним да влиза в България и да се отървем от него най накрая. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Психиатър 15.08.2015 13:29:33 отговори + 23 4
Аз това мога да си го обясня по два възможни начина:
1 Джо вече не е с всичкия си
2 Излъгал ги е да му платят много по-голям хонорар от иначе малкото пари, които печели в нормалните държави
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".