Joe Lynn Turner с концерт в София на 6 декември с цени между 100 и 200 лв.

21 окт 2019, 17:52 ч. 2642 / 14 28
пред./следв.

   На страницата във "Фейсбук" на софийския "Vitosha Live Club" се появи информация за предстоящ акустичен концерт на световноизвестния вокалист Joe Lynn Turner (екс-RAINBOW/DEEP PURLE). Датата присъства и на официалния сайт на певеца.

   Билетите за събитието се продават в мрежата на "Eventim", като цените им правят сериозно впечатление. Има три ценови категории, които са 100, 150 и 200 лв. (поръчай онлайн).

   Клубът се намира в парк-хотел "Витоша" и, според официалния си страница в Интернет, има 120 седящи места.

 

още за:

Joe Lynn Turner


Коментари   (28)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


pfu 22.10.2019 19:58:44 отговори + 0 6
КЛОУН! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 22.10.2019 19:10:26 отговори + 8 1
Моите уважения към Джо за неговите заслуги, ама от трийсет години не е направил нищо смислено и изведнъж такава цена - несериозно е. Вярно, за много рок динозаври се говори, че лежат на стари лаври, но не за всички това наистина важи. Обаче за Джо важи с особена сила. Ето да вземем Гилън - като изключим последните 2-3 години, когато доста е сдал багажа вече (което е разбираемо, заради възрастта), през всичките тези години си прави албуми с прилично качество с Пърпъл и по сто концерта годишно. Ковърдейл - същата работа, и той остаря много, но поддържа ниво, скоро направи доста сполучлив албум, също прави турнета, макар и по-малко. Глен Хюз - не спря да прави албуми, солови или с групи, някои от които доста сполучливо, не спря да прави турнета, той даже си е запазил напълно вокалното майсторство. И къде е Джо? Той от сто години не е направил дори солов албум или нормално турне, само от подобни събития преживява. Вярно, някои като чуят име на бивш член на някоя от големите групи, веднага хукват, но не е равносилно кой бивш член ще е това, някои хора следят изявите на всичките и правят голяма разлика между тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Acdcgesha 22.10.2019 21:31:10 + 3 0
Тука не си съвсем прав ,че JT не прави нова музика.Също като споменатите по-горе от теб имена си издава музика под проекти в една ,или друга форма,Бих ти насочил вниманието към Рейтед-х (Кармен Aпис) участва ,Сънсторм също правят албуми с него, COME TASTE THE BAND там си праска с Дъги уайт,Няма пазар и интерес просто тук към тея неща и за това ще си прави това което публиката изисква от него,Било то и предъвканите Райзинг форсове-Стрийт ъв дриймси и прочие ! Поздрави за Ника,ако е свързан с групата ! -Cheers -- Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 23.10.2019 10:28:45 + 3 0
Trapeze , хахахаха по-голяма глупост не бях чел ! Първо, Джо Лин Търнър пефектно е запазил вокалното си майсторство в много по-голяма степен от гореспоменатите, второ, както Acdcgesha спомена, участва в доста проекти и трето, но не последно по важност едва ли има по деен вокалист, концертните дати по места в сайта му се обновяват почти през ден , изключително деен изпълнител, който винаги се раздава на макс, независимо пред каква аудитория пее ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 23.10.2019 12:00:26 + 1 1
Сега, казах, че уважавам Джо, ама айде да не преувеличаваме вокалното му майсторство на първо място - не сегашното, а изобщо. Той никога не е бил кой знае колко добър. Вярно, в студиото ги докарва, но на живо... винаги е имало какво да се желае. Второ, сега е доста по-зле от някога, безспорен факт. А новата музика - първо, изброените проекти са от преди доста години вече, освен това имам малко резерви към такива проекти, от които вокалистът не е органична част, а музикантите сами си правят музиката и после канят някакво известно име, дават му някой лев и се пишат група с еди кой си. Най-слабата страна на Джо винаги е била, че не може да пише музика. Вярно, понякога при написана от друг музика успява да направи своята линия наистина добра, има няколко гениални попадения може би, но той да седне да напише абсолютно сам песен - изключено. Затова не може да направи сам някоя група, без да има някой Ричи или Ингви да го носи на гърба си. И вярно, че има дати, ама все за такива неща, Тутракан и прочие. Да вземе да направи с някоя група турне с много дати и да включи нещо друго освен Рейнбоу/Пърпъл отпреди 40 години? Мерси за поздравленията за ника, да, свързан е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 22.10.2019 18:17:30 отговори + 6 0
Като се замисля, че, както ми е доста любим вокалист и е направил купища безплатни концерти в България, никога не съм го гледал на живо, се чувствам доста странно. Виждам новината, викам си: "Сега най-после ще имам шанс да поправя пропуска." А после видях цените и се хванах за главата. Не че нещо, ама срещу шейсет лева гледах Helloween с Киске и Хансен от има-няма два метра. `айде моля. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 22.10.2019 13:29:25 отговори + 5 1
Джо Лин Търнър пее в Русе по площадите без пари всяка година и на Джулая в Тутракан, а сега 100-200 кинта. Не, мерси. Бих дал такива пари за клубен концерт "за отбрана публика" примерно за: Дед Кен Денс /които гледах тази година в Пловдив/, Съли Ърна с акустичния му проект/но с всичките музиканти и перкусионисти/ и Портисхед да речем. Сигурно има и други, но сега не се сещам. А, сещам се но вече са невъзможни: MTV - ънплъгтите на Нирвана и на Пърл Джем. Ей за това бих дал от 100 до 200 кинта. Айде със здраве! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 22.10.2019 14:20:29 + 1 0
Много точно казано. Все едно Джон Лоутън да направи концерт от подобен тип (пред отбрана публика) и да напраска билетите по 200-300 лева ... А към твоя списък от концерти- мечта в клубен формат бих добавил и някои мои фаворити. Към гръндж-ънплъгд бандите нямам нищо, ама нищо против да добавя и Алис ин Чейнс (естествено вече е невъзможно с покойния Лейн Стнли, ама и "новото момче" Дювал мисля пасва чудесно в бандата и се справя повече от перфектно )... И естествено няма как да пропусна да си пожелая и "седем-главия звяр" (според думите на Робърт Фрип)- Кинг Кримсън. Мисля, че в тоя сегашщния формат на групата, с ТРИМА барабанисти, би се получило размазващо клубно шоу пред отбрана публика... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 22.10.2019 12:02:59 отговори + 8 8
Цената на билетите е повече от нормална за вокалист от класата на Джо Лин Търнър. Залата със сигурност ще е пълна ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Cronos 22.10.2019 09:40:12 отговори + 8 3
"Поради натоварения му график концерта в София се отменя" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 21.10.2019 23:41:05 отговори + 4 1
Е за някакво събитие тип meet and greet за стотина отявлени фенове паралии даже е евтин билета ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 22.10.2019 00:33:34 + 2 0
Не ги виждам стотина фенове. По-скоро 20-30. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Покарахонтас 21.10.2019 20:44:22 отговори + 7 0
Тези цени не са ли за маса или са за един човек ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 21.10.2019 20:07:39 отговори + 11 0
Хм, с цялото ми уважение към Джо Лин Търнър, ама тия пичове от "Витоша лайв клъб" сериозно ли искат ( и мислят, че ще продадат) билети от над 100 лв. нагоре?!!?!!?!! Както беше споменато в по-предишен коментар- че те музиканти от ранга на Роджър Уотърс ( с цялото му там скъпоструващо, мащабно шоу имаха подобни ценови категории, като изключим VIP- пакетите)...

П.П. И с тази "отбрана" публика, която (евентуално?!?) ще запълни капацитета на клуба от 200 (!!!!) човека, накрая да не се получи нещо снобско и префърцунено като например изпълнението на Куин на "Оскар"-ите, където групата свиреше, а в публиката разни "дами" в лъскави рокли и скъпи бижута и "господа" със скъпи костюми пляскаха с ръце, фалшиво усмихнати и имитиращи куфеене и забавление ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 21.10.2019 20:01:27 отговори + 7 0
През есента на 2010-та, в началото на октомври, ако не ме лъже паметта, в зала "Христо Ботев" на концерта на Николо Коцев и Лин Търнър бяхме най-много 350-400 души. От липсата на публика така кънтеше...
Явно бъдещият акустичен концерт ще е задушевен, нещо като meet & greet, ала за настоящия Лин Търнър цената на билетите е твърде висока /според мен/. Все пак ще се намерят 100-120 die-hard фенове на Рейнбоу и Пърпъл, които да платят подобна цена. Мисля, че има такива в България.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Мастъра 21.10.2019 20:18:23 + 5 1
Съгласен съм с мнението ти. Само ще си позволя да допълня, че пък точно на следващия ден (7-ми декември) всички фенове на Пърпъл (без значение дали ще присъстват или не) знаят за концерта в "Арена"-та . Та, отсега имам странното усещане, че дори и "die-hard" феновете ще предпочетат да гледат Пърпълите и то на далеч по-приемливи цени ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 22.10.2019 00:21:09 + 6 0
Нито ще отида на единия, нито на другия.
Освен че цената е завишена, не съм в настроение за акустичен концерт, а и до декември нямам изгледи за промяна, но в реда на мисли "Лин Търнър", познавам поне двама души, които ще присъстват и на двата концерта. И понеже са от провинцията, ще си платят и пътуването, и спането.
На Пърпъл, на този вече бях. Не очаквах да изляза от "Арената" разочарован до мозъка на костите си. Вярно, бях на една от трибуните, ала подобен пенсионерски концерт не очаквах. Както от музикантите на сцената, така и от публиката. Може би единствено Дон Еъри прояви доза желание и уважение към нас, феновете!
Май най-близко ми се очертават 5-те пръста и Мегадет.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RockPro 21.10.2019 19:34:46 отговори + 13 8
Нужно е да има и такива концерти. Само за отбрана публика и липса на навлеци, които да смърдят на евтина бира и цигари. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 22.10.2019 13:53:02 + 1 0
само че точно тук това е фенбазата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 21.10.2019 19:11:51 отговори + 4 0
Смешно е и трагично - на много по-големи групи цената на билетите почваше от 60-70 лева... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Гитцзка 21.10.2019 18:35:53 отговори + 7 0
Свинята Пеевски да не е фен на Ай Съренда, баба? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 21.10.2019 23:39:55 + 2 0
Пеевски май държеше хотел Берлин. Този не съм чувал да е негов ама знам ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ти ду 21.10.2019 18:21:21 отговори + 2 2
Да не са сложили по една нула в повече? Или всъщност ще ми плащат тези пари, за да го гледам? Не бих дала повече от 30 лева. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Махахах 21.10.2019 18:09:32 отговори + 3 3
Муаахахахахахахахах Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Popov 21.10.2019 18:00:07 отговори + 1 11
Ама той умрял, ма! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Anto 21.10.2019 17:59:04 отговори + 11 3
Ако е включена в цената бутилка Джак и 5-6 редбула - може! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zyklon 21.10.2019 17:55:33 отговори + 9 2
Мухахаха... Успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 21.10.2019 17:55:25 отговори + 19 2
И това ще го отменят Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".