Joe Lynn Turner създава нова група с Carmine Appice и др.

9 дек 2013, 23:23 ч. 183 / 3 5
пред./следв.
Вокалистът Joe Lynn Turner (RAINBOW, DEEP PURPLE, Yngwie Malmsteen) е създал нова супергрупа, наречена LEGACY X. В нея участват още барабанистът Carmine Appice (VANILLA FUDGE, CACTUS), басистът Tony Franklin (THE FIRM, BLUE MURDER) и китаристът Jeff Watson (NIGHT RANGER, MOTHER'S ARMY). Последният е заменил Bruce Kulick (KISS, GRAND FUNK RAILROAD), който е трябвало да заеме поста на шестструнник, но натовареното му разписание не е позволило това. Информацията идва от интервю на Turner за "The Rainbow Fanclan Legacy", което ще бъде публикувано по-късно тази седмица. От него ще се разберат и повече подробности за начинанието.
Joe Lynn Turner


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Can't let you go 10.12.2013 18:25:24 отговори + 0 0
Джо е БОГ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

саф 10.12.2013 11:41:14 отговори + 0 0
и сигурно пак няма да е нищо интересно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ррр 10.12.2013 09:45:04 отговори + 0 0
Като изключим Тони Франклин това е Mother's Army с 3 Албума Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чичи 10.12.2013 00:06:08 отговори + 0 0
Тоя па само проектира... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rainbow 10.12.2013 00:00:51 отговори + 0 0
Carmine Appice е брат на Vinny Appice- Dio, Black Sabbath. Joe е цар на баладите- един от най- добрите вокалисти. Успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".