Joe Lynn Turner ще пее на Рок-Академия "Троян" на 18 юни

18 май 2016, 17:31 ч. 1697 / 8 4
пред./следв.

   Тази година Рок-Академия "Троян" ще се проведе между 17-19 юни. Кулминацията в програмата на събитието ще бъде концерт на именития вокалист Joe Lynn Turner (RAINBOW, DEEP PURPLE, Yngwie Malmsteen, BRAZEN ABBOT) с родната група ERIDAN на втория ден от академията - 18 юни. Входът за цялото събитие е свободен.

  Според тур-разписанието на официалния сайт певеца, ден по-рано - на 17 юни той ще изнесе концерт в Монтана.


Joe Lynn Turner live



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


juvefan 2.06.2016 23:25:14 отговори + 0 0
Тамън да разгледам Монтана. Хубав повод да попътувам малко из красива България Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 18.05.2016 22:12:00 отговори + 8 4
Еми това му остава на него, да прави халтурки по селата с местните халтуристи, които и да са те в конкретния случай. Важното все пак е, че все още има кой да му се радва и да му плаща. Приятно прекарване, на тези, които ще отидат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

................. 18.05.2016 19:43:49 отговори + 6 2
Мога да го следя из цяла България. Тамън това е повод да се иде до Троян. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 18.05.2016 20:31:39 + 2 4
А до Монтана предния ден? Да те видим колко можеш Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".