Joey DeMaio пусна свой личен уебсайт, чрез който предлага услуги

30 авг 2020, 11:58 ч. 2743 / 10 37
пред./следв.

   Басистът и лидер на американските "Крале на метъла" MANOWAR Joey DeMaio стартира свой персонален уебсайт.

   Целта на страницата, разработена на популярната платформа "WordPress", е да презентира способностите, уменията, да покаже опита и да предложи услугите, извършвани от музиканта. Още в началото ни посреща информацията, че той е:

Композитор. Продуцент. Виртуозен басист. Саунд-инженер. Шоумен. Публичен говорител. Лидер на хеви метъл иконите MANOWAR.

   Посочено е и че DeMaio е основател, президент и едноличен собственик на "Magic Circle Entertainment Group". Ето и за какви услуги може да наемете Joey: кариерни консултации, като говорител, като музикален продуцент. За повече подробности - joeydemaio.com.

 

още за:

Joey DemaioManowar


Коментари   (37)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Cronos 17.09.2020 15:30:16 отговори + 0 1
В OnlyFans ли му е страницата? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Агент Някой си 31.08.2020 22:59:56 отговори + 4 6
Е сега вече ДжоЙ ми се вдигна в очите. Някакво БГ комплексирано форумно смешниче се скъса да обяснава на всички колко бил зле. Е никой не е по-зле от БГ форумните разбирачи и коментатори. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 17.09.2020 15:28:42 + 0 2
От тия като тебе - да Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 31.08.2020 15:25:59 отговори + 9 2
Преди години много ги слушах, после ми омръзнаха. Единствената група, която не слушам от онези години. Но нямам лоши чувства към тях. Човекът си е съвсем нормален, просто е влязъл в роля, на която се хващат и фенове и антифенове. А Кингс ъф метъл, квото и да си говорим е фундаментална творба в метъл музиката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ringo Mlad 31.08.2020 21:45:16 + 8 7
Напротив, напълно ненормален е! 1. Обикаляше софийските молове да сваля чалгаджийки. 2. Държи се с метъл феновете като с боклуци, ако не носят фланелка на Менауор, а примерно на УАСП. БИЛ СЪМ СВИДЕТЕЛ И НА ДВЕТЕ СЛУЧКИ, първата беше смешна, втората жалка. 3. Абсолютно всички видяхме миналата година що за бенд лидер е Де Майо ( и лъжец, казвайки, че е готов да умре за метъла). Изкара групата си от Хелфест-а, под предлог, че апаратурите не били досатъчно силни за Менаур, значи за всички банди апаратурите на ХЕЛфест са ОК, дори и за КИС, обаче за Примадон Де Майон не. А скапаната зала Армеец беше ок. Путьо. ДеМайо е Путьо! Other bands KILL, Manowar chill. До там я докара, тази иначе бивша велика банда. Ето за това сега бандата на Рос Дъ Бос е истинският Менаоур! А Джой Демайо, ако посещавате американски метъл форуми е карикатура, полват го за боксова круша и ташак. Е, тук у село Софя, някой още може да си въобразява, че е фактор, ама не е. Просто вижте какво мислят за него колегите му американци и съответно американските фенове. Не тук и в Русия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 31.08.2020 22:44:30 + 6 2
Ринго, това за мола колко точно пъти смяташ да го повториш? Не ти ли писна от години да повтаряш едно и също? Яд те е, че те е пропуснал, ли, що ли? Или и ти си измисляш като ДедоЪндедо долу?
Що се отнася до Хелфеста - Ди Майо нищо подобно не е казвал. Manowar свириха на Хелфест десет години по-рано, има и официални записи оттам, та явно регулациите за звука не са пречили тогава. Каквато и да е причината за отпадането на групата, друга е и, честно казано, преди да я знаем, викам да не плюем когото и да било.

Това за тениските поне може и да е вярно - обаче си е добре известна част от сценичния образ на Ди Майо, има го и на дивидитата на групата. Ако на някого му е проблем, да ги пропуска с двеста и да не се оплаква. Сега, друг е въпросът, че като се направи на асистента от ФМИ в Каварна за тениската на Iron Maiden, после му подари китара, та... Нали...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 1.09.2020 10:51:49 + 0 0
Какво е ФМИ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 1.09.2020 11:18:32 + 5 2
Ringo Mlad , Ти как разбра, че тези от мола са чалгаджийки, бе, КОМПЛЕКСАРЧЕ ????? Много съчинения, много измишльотини много нещо, май си падаш по Джоуи, не ти е пуснал и търсиш оправдания за собствения си провал ! Лека нощ ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sylver 1.09.2020 13:12:42 + 0 0
Фатални
Мозъчни
Изкривявания
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Горан 31.08.2020 15:17:31 отговори + 4 5
Джоуи Де Майо май е посвършил паричките, иначе защо ще му е на виртуозният басист, основател на кралете на метъла Менъуор да си прави на стари години личен уеб сайт?.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 31.08.2020 16:50:57 + 0 3
Harvard wants to know your locatiоn Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nickot 31.08.2020 14:40:27 отговори + 1 9
Чел съм някъде , че е стар ерген който живее с майка си и баща си... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ringo Mlad 31.08.2020 22:17:23 + 3 6
Да, така е. В американските сайтове го спукват от бъзици. Не само за това, че живее с майка си и баща си. Там, в Ню Йорк го познават лично от квартала и го смятат за пълен неудачник, казано по американски лузър. Бъзикат го, как си пазарува брокли и марули ( веган или вегитрианец е). Целият този имидж, дето на Вас ви се представя е пълен фейк. Там си го познават, както казват - живее зад ъгъла на моята кооперация. Back then even at the peak of their popularity in the US they could only play small metal clubs or small theatres. Even in New York City they only played the Beacon. I would bet they were selling out big arenas in Europe back then.

My first roommate in college knew DeMaio well, he was going out with a girl he knew in High School. Last he saw them DeMaio was at a fancy three star restaurant wearing a beat up denim jacket and jeans

Към днешна дата Манаоур в Сащ примерно биха свирили в някоя пиацария или клучбе подобно на Фенса или Адамс бара. Тук в Европа, все още правят големи концерти. Бях се запознал с техният мениджър, той ми каза, парите за цяла година, Манаоур си ги изкарват от летните европейски турнета. Не е лошо, но е това. Музикално са супер. Обаче ДеМайо нещо го пере съчмата и то яко. В училище е бил виолинист и затова има добра техника на баса. На китаро-баса, щото неговото е хибрид между китара и бас. Тук в София , когато Манауор се опитаха да изсвирят Хевън енд Хел в чест на Дио си пролича, че групата няма бас. Не казвам, че не свири добре, свири си добре, бързините са му слопи(малко или много, особено напоследък е занемарил техниката си), но това китаробасче е екстра за музиката на групата, но тръгне ли да свири нещо друго ще бъде провал. Не само Хевеън енд хел и Трупър и нищо друго няма да може да излезне както трябва. Гизър Бътлър и Стив Харис, свирят с пръсти, което е съвсем различно от китарно подобното свирене на Де Майо. Изработил си е уникален негов си стил (е и Леми свири на баса, като китарист, но в Моторхед баса си е бас!), направил беше супер яка група, но откакто Скот Каламбус почина, а Карл Логан го арестуваха, нещата тръгнаха много надолу. За десет години Де Майо много си развали групата. Е, да песните са супер, Ерик Адамс един от най-добрите певеци. Нека мине ковида, да видим дали метъл фенове ще простят на Менаоур миналогодишната издънка с изнизване от Хелфеста. За мен, да се изнижат, като пръдня от гащи на такъв фест е непростимо. За Вас - Вие си решавате.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 31.08.2020 14:17:22 отговори + 10 6
ВЕЛИК !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 31.08.2020 12:36:23 отговори + 9 11
Този американски ганьо на всички е писнал, а на феновете най-особено! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефанов 31.08.2020 10:16:36 отговори + 9 1
Човека си гледа финансовия интерес, не виждам къде е новината. Нито го харесвам, нито бандата му, ама да се критикува гневно, че се опитва да изкарва още донги е леко странно. Дето се казва - кой как се урЕди. Щом смята, че има някакъв шанс, да дерзае.
Само това за "виртуозния басист" малко боде в очите, 'ма карай да върви.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ringo Mlad 31.08.2020 22:29:11 + 3 6
То проблема е, че е двуликият Янус. Значи, само се бие в гърдите, че е готов да умре за метъла, Харт ъф стийл, Брадърс ъф метъл , Кил уид пауър и тн алабала. А в крайна сметка всичко е за парите на феновете... Е, няма друг толкова голям лицемер в метъла. Някои банди, напр Туистед систър не отричат че свирят за пари, в началото сигурно не, но след реюниъна си казват, че са заради парите заедно ( не се понасят помежду си). Видяхте Мотли Крю след като направиха Абсолютно прощално турне завинаги, се отметнаха. Със Скорпионите вече 6 пъти се прощаваме (уф надявам се да се протиме и още няколко пъти с тях). Аз си му викам - Джой ДеМайо Демагогов! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DedoUndedo 30.08.2020 18:32:18 отговори + 13 13
Малеее какъв е ,,скромен" :-)) Явно музикалните идей отдавна се изчерпаха, и вече ще пробваме да поработим и малко друга работа. Време беше. Phil Campbell в Каварна преди години си беше казал мнението за тях: паляци дето не са по-опасни от мечока Фози. :-)) Явно вече чупенето на стойки и повтарянето на ,,брадърс енд систърс'' не помага и трябва да се бачка. Това е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Базил Фолти 30.08.2020 19:08:40 + 18 5
Dedo, пише се идеИ, не идеЙ. За Phil Campbell вероятно някой кякъде е писал/казал нещо което той е казал в Каварна, верно той е много опасен, направо черна нинджа. Не си търкай клавиатурата ако няма какво да напишеш.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 30.08.2020 20:33:48 + 12 3
Доста силно не ми се вярва Кембъл да е говорил подобни глупости, еле па по време на фестивал, на който делеше една сцена с Ди Майо и на който огромна част от неговата публика е отишла най-вече заради Manowar. Линкче, нещо? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Агент Някой си 31.08.2020 15:47:15 + 5 3
Феникс, колко да са делили една сцена като бяха в отделни дни?
А виж големите европейски фестивали - десетки групи на няколко сцени за 2-3 дни. Да на мислиш, че си правят задължително евала едни на други?
Когато са повече групи - да не мислиш, че хедлайнерите даже знаят повечето от останалите, които свирят, че даже и другите хедлайнери?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 31.08.2020 16:25:56 + 4 1
Бе, не вярвам да са много групите, които ще отидат да свирят на фестивал, за да оплюят хедлайнера. А и ако Кембъл наистина ги е дрънкал тия простотии, има начин това да бъде показано. Търсих на два езика - не намерих нищо. Намерих общи интервюта на Ди Майо и хора от Motorhead, на които са си в съвсем приятелски отношения, обаче. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bowie му майката 31.08.2020 23:44:22 + 5 0
Това за мечока Фози Фил го беше казал пред Стифф от Про-Рок. Има го в интервю в броя, в който Nile са на корицата. Ако ви е интересно утре мога да разровя и да ви снимам точния пасаж. Освен Маноляр Филката беше нахлебил и Блеки от WASP. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kveben 1.09.2020 15:12:29 + 0 0
Интервюто в Про-рок и коментара на Campbell си го спомням и аз. Ама интервюиращия - Stiff ли беше, Риков ли...? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

666 30.08.2020 17:09:26 отговори + 12 9
Палячо ???????? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


gyttggfh 30.08.2020 17:04:52 отговори + 12 9
Клоуун
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Thor 30.08.2020 15:43:07 отговори + 11 0
Има и звукозаписно студио- http://valhallastudiosny.com/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Агент Някой си 30.08.2020 14:05:20 отговори + 20 7
Между другото той на концерта им на Сонисфиър си беше баш говорител.
На прощалния им не ходих. Ама пък той не бил прощален.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ringo Mlad 31.08.2020 22:40:24 + 3 5
Двата концерта в Каварна бяха върха!
В София , Джой говори доста повече от колкото свири групата. И направиха един отчайващ кавър на Хевън енд Хел. Нещо не им се получи. Дали защото вместо да си свири на китаробаса, трбяваше да го смени със истински бас , за да прозвучи като Хевън енд хел, а не като пръдня или просто не им се получи като цяло , вече на помня, но помня, че не беше добре. А за миналогодишният концерт в Арена, по добре , че не си бил, щеше да си развалиш хубавите спомени от Каварна...Ковид мовид, групата и без това отиде на долу преди ковида, Джой Де Майо търси начин да се изхранва. Това е положението. Естествено няма да седи гладен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Даро Метълиста 30.08.2020 13:14:58 отговори + 2 5
И сига ако Димайката ни стани говорител на Джамайката, нз кога... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Полфрийман 30.08.2020 13:03:17 отговори + 12 6
"Ето и за какви услуги може да наемете Joey: кариерни консултации, като говорител, като музикален продуцент."

С други думи - нема кинти, нема нема кинти. И на Джоуи ще му се наложи да поработи
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Mago 31.08.2020 07:53:51 + 6 3
При около 25 милиона продажби и вечно пълни турнета "няма кинти" , ти сериозно ли хахахахахха ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

АналЛизатор 30.08.2020 12:25:00 отговори + 21 11
Значи до някой и друг ден може да излезе следното видеообръщение :
"Hello Bulgarian brothers and sisters. This is Joey DeMayo from the kings of metal Manowar. I want to state my support for the Bulgarian government and especially for the prime minister Mr. Бойкоу Борисофв. This is the most bad ass guy Bulgaria can dream of. Stay metal and kick ass."
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ringo Mlad 31.08.2020 22:48:50 + 3 6
Ти изби рибата, вкл и раците!
Това не се бях сетил, само Джой може да спаси сега Тиквата. Все пак, ако искате да живеете в Свободна страна, нашият ден е 02.09! Фриииийдъм! Нали се сещате, кое е парчето. Не е на Менауор , на Мейдън е!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Агент Някой си 30.08.2020 12:22:59 отговори + 12 8
Реших! Ще стана БГ политик. И ще си взема Джоуи за говорител. Всеки път някой като ми спретне компромат, като ме критикува, обвинява и пита нещо неудобно - аз ще изтипосвам Джои да говори. И после повече никой нищо няма да смее да ми каже Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 30.08.2020 14:56:53 + 29 2
То не е много трудно да си си БГ политик в днешно време.

1.Забрави чуждите езици, както и книжовния български, служи си предимно с дислекта на родното си село.

2. ако случайно ти зададат конкретен въпрос, на който не знаеш как да отговориш, - неизбежно има и такива, особено при обещаващи политици с дълъг път пред себе си, наблегни на това какво те е уч?л деда? ти, чича? ти, тетка ти и който още се сетиш. Не разширявай много кръга извън семейния, защото ще развенчаеш мита за традиционните ценности, утвърждаването на които, ще бъде приоритет в партийната ти програма. Това винаги привлича последователи и от ляво и от дясно.

3.Хубаво е ако си необразован и некултурен, защото това ще гарантира морална гъвкавост при вземането на трудни решения, но пък и няма да те гризе съвестта, защото няма да имаш етична координатна система, спрямо която да оценяваш постъпките си...

нещо друго не се сещам, важните неща май ги набелязах. Аааа, да - задължително играй “мач” ( забележи, не футбол, а “мач”), защото така народът ще припознае частица от посредствеността си в теб, а и ще облагороди имиджа ти на народен човек, който няма проблем да влиза в единоборства за топката с обикновените хора. Разбира се - извън работно време ! В работно, се разбрахме - само сериозна риторика за “деда? ми” и “чича? ми”. Чат-пат хлъзгай, не задължително с контекстуална връзка словосъчетания от типа на “национална сигурност”, “съдебна реформа”, “актуализация на бюджет”, и “ще бъде учредена комисия, която да започне проверка по случая” ...

Желая ти успех в бъдещата ти кариера
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ringo Mlad 31.08.2020 22:52:36 + 6 4
до попфолк хедбенгъра. поздрав с
част от една песен -
Мачле в работно време,
на Боко не му дреме.
Изборите пак да вземе
Ние ще го спреме!

Боко тиква не яде,
Боко не е канибал
и не е от Тимбукту
Боко чел е Винету!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".