John Joseph (CRO-MAGS) споделя във "Фрактура", че музикалните компании гледат на бандите като на проститутки

24 ное 2017, 07:41 ч. 726 / 6 0
пред./следв.

   На 26 ноември ("Diema", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на IN THIS MOMENT, HARDCORE SUPERSTAR, COMMUNIC, LAST HOPE и SONS OF APOLLO.

   Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанe John Joseph (CRO-MAGS), ще бъде излъчен концерт на SEPULTURA и репортаж от британския фестивал "Download 2017". В интервюто вокалистът на американската банда коментира трябва ли човек да е израснал на улицата, за да е истински хардкор, защо на тази сцена постоянно се сменят музикантите в бандите и защо преди 30 години групите звучаха различно една от друга за разлика от сегашните. Освен това, ще бъде припомнено какви истории разказa David Draiman (DISTURBED) за родните фенове.

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c RAMMSTEIN, ALL THAT REMAINS ще правят кавър на Garth Brooks, класическата песен ще бъде нa SCORPIONS, в "Exotic" ще бъдат представени SYLPH EMEW, a в рубриката "Live Archive" ще бъдат излъчени кадри от гостуването на GAMMA RAY в България през 2007 г. Клипове и концертни песни на 2CELLOS, THE CURE, KORPIKLAANI, BLOODCLOT, CRADLE OF FILTH, BRING ME THE HORIZON, ART OF ANARCHY и KUBLAI KHAN също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".