John Lawton и Ken Hensley с още два концерта в България през юли

18 май 2008, 23:40 ч. 337 / 13 4
пред./следв.
Две от легендите на URIAH HEEP - John Lawton и Ken Hensley, които ще участват на традиционната "July Morning" на 1 юли край село Камен Бряг, близо до Каварна, ще изнесат още две шоута в България в следващите дни. Според официалния уебсайт на Lawton, музикантите ще се изявят в Бургас на 2-и и 3 юли, като на първата дата (анонсирана като "Summer fest") ще са заедно с Б.Т.Р., както и на Камен Бряг, а на втората събитието ще е акустично в пиано бар "Ten Fingers" и "за специално поканена" публика.

Благодарности на: Данаил Данаилов


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


кен хенсли 8.06.2008 11:52:24 отговори + 0 0
Според мен задължително трябва да се отиде на концерта им. Кен Хенсли и Джон Лаутон са легенди от една велика рок група - "Юрая Хиип", която е вписана в една велика рок епоха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Row 19.05.2008 11:56:45 отговори + 0 0
John Lawton и Ken Hensley - това си е Uriah Heep! Ще ми се да ги видя и чуя в комплект, обаче не ми дават да отсъствам от работа в началото и края на месеца. Ще взема да се разболея от някой летен вирус... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.05.2008 09:36:52 отговори + 0 0
пиано бар "Ten Fingers" е в Бургас Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tq 19.05.2008 08:34:29 отговори + 0 0
Според сайта на Б.Т.Р. на 3 юли ще забият в Несебър Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".