John Lawton ще пее отново с URIAH HEEP на концерти през май

12 апр 2013, 22:04 ч. 428 / 4 1
пред./следв.
Не постоянно, но често пребивавщият в България вокалист John Lawton ще се събере отново с бившата си група URIAH HEEP за поредица от концерти през следващия месец. Той ще замести временно отсъстващия по здравословни причини Bernie Shaw. Датите включват Холандия, Германия, Австрия, Италия и Швейцария. Отделно е обявено и единично специално гост-участие на Lawton на шоу на URIAH HEEP в Испания на 12 юли. От групата не споменават нищо за на два пъти несъстоялото се нейно ново гостуване в България :-(

   John Lawton е фронтмен на URIAH HEEP в периода 1976-1979 г., когато групата издава класики като "Firefly", "Innocent Victim" и др.
John Lawton

още за:

Uriah HeepJohn Lawton


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Томас Мор 13.04.2013 13:37:11 отговори + 0 0
Аз викам Юраята да земат Икебаната са вокал и Бай Иван Юзбашията за дръмър. Ше стане мор! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".