John Porter напуска проекта на Nergal ME AND THAT MAN, през 2020 г. предстои втори албум

1 юли 2018, 19:56 ч. 1020 / 8 0
пред./следв.

   Британско-полският музикант John Porter е напуснал ME AND THAT MAN - страничния блус/кънтри/фолк проект на фронтмена на BEHEMOTH Adam "Nergal" Darski. Последният коментира раздялата, казвайки, че ще бъде максимално дипломатичен. Nergal споделя, че колаборацията между двамата е била много трудна и не се е получила.

   Той добавя, че рано или късно един от двамата е щял да "убие" другия, така че по-доброто решение е те да се разделят. Въпреки това, Nergal казва, че определено ще издаде втори албум с ME AND THAT MAN. Вероятно записите ще започнат по някое време догодина, а появата на творбата може да се очаква през 2020-а.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".