JOHN STEEL са готови с третия си албум, в който пее David Reece

19 мар 2021, 15:12 ч. 1526 / 10 1
пред./следв.

   Родната хеви метъл банда JOHN STEEL обяви, че е готова с третия си студиен албум, който е записан с екс-вокалиста на ACCEPT David Reece, познат още от участията си в BONFIRE и SAINTED SINNERS. Творбата е със заглавие "Distorted Reality" - "концептуално отговарящо на времената, в които живеем днес".

   JOHN STEEL е единствената българска група, която има записани три албума с трима известни чужди певци:

2014 - "Freedom" с Blaze Bayley (екс-IRON MAIDEN)
2017 - "Everything or Nothing" – с Doogie White (екс-RAINBOW, CORNERSTONE, Yngwie Malmsteen, Michael Schenker и др.)
2021 - "Distorted Reality" - с David Reece

   От JOHN STEEL признават, че всеки един от гласовете, с които са работили, ги е "научил на нещо важно за музиката и са им много благодарни".

   Албумът "Distorted Reality" съдържа осем песни и ще бъде представен от три сингъла в продължение на два месеца след което ще излезе официално. Саунд-инженер е Десислав Стоянов, като материалът е изцяло записан в България.

   По-долу може да чуете първия сингъл и заглавно парче:

 

 

david reece

още за:

John SteelDavid Reece


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цветан Атанасов 19.03.2021 19:37:11 отговори + 6 1
Браво на Иван и останалите юнаци!!! Звучи страхотно!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".