JOHN STEEL ще подгряват URIAH HEEP в София на 6 февруари

28 яну 2019, 11:44 ч. 1154 / 8 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

JOHN STEEL ще открият концерта на URIAH HEEP в София следващата седмица! Събитието ще се проведе в столичната зала „Универсиада“ на 6 февруари, от 19:00 часа.

JOHN STEEL (Джон Стийл) е несъмнено една от най-интересните родни групи. Кратката им история започва от градчетата Харманли и Хасково още през 2007 година когато Иван Сталев(китара) и Живодар Димитров(барабани) създават проект с името Ivan Stalev Guitar Show, а малко по-късно преименуват в John Steel. С времето групата минава през много трансформации и се премества в Пловдив. Следват натрупване на концерти, авторска музика, проекти с различни родни музиканти, награди за китаристи, вокалист , Гранд При, първо място и запис в Първо студио на БНР от Поп Рок Фест Несебър в няколко поредни години, първо място на рок фестивал, финал на Евровизия 2011, международни участия в Турция, Гърция, Румъния и Сърбия, месечен и годишен хит на музикалната класация „Черната овца “ на радио Стара Загора 2013 и месечен хит за май 2014.

John Steel записват първия си албум „Freedom” с легендарния вокалист Blaze Bayley (ex Iron Maiden, Wolfsbain) през 2015 година. Последвалото представяне на творбата и съвместните концерти предизвикват и официално изказване от страна на британската звезда, че за напред на Балканския полуостров ще работи само с тях.

Песента "Nightmare" престоява 45 седмици във топ 10 на радио Z-rock у нас и поставя своеобразен рекорд, след като печели и 7 пъти класацията. От албумът са продадени над 3500 диска, а може да бъде открит и във всеки голям магазин в света.

Вторият албум на групата „Everything or Nothing” е записан и представен неколкократно на живо с Doogie White (ex-Rainbow, ex- Yngwie Malmsteen) през 2017. Албумът се радва на значителен интерес във Великобритания и бандата реализира голям брой предварителни продажби.

Третият албум на John Steel се очаква да излезне тази година, този път гостува David Reece (ex-Accept, ex-Bonfire).

На 6 февруари John Steel ще допълнят празника като представят най-доброто от своето творчество. Вокалите този път ще са поверени на една от младите надежди на родната рок сцена у нас - Руси Тенев. За 22-те си години той вече е с награди от национални конкурси и участия в знакови събития, едно от които е и ... July Morning.

Не пропускайте легендарните URIAH HEEP и участието на родните JOHN STEEL!

Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Евентим [поръчай от тук], а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Политика за достъп на непълнолетни:
Деца до 7 годишна възраст включително влизат без билет, но задължително с придружител. Всеки пълнолетен може да придружава максимум двама непълнолетни или деца.

Декларация за придружител можете да изтеглите от този линк: http://securitysks.com/Declaracia_Deca.pdf

Предстои обявяването на допълнителна информация!

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в залата!

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ringo Mlad 5.02.2019 13:52:32 отговори + 0 0
John steel, всеки албум с различен западен вокалист, разбирай плащат си някой да им изпее песните. дотук добре.. А за концерт в БГ, сигурно някой Пешо или Иван ще им пее песните. Вторият им албум се радвал на значителен интерес във Великобритания, това какво значи, колко диска са продали реално? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".