Johnny Gioeli и Deen Castronovo издават съвместен албум през юли

5 май 2018, 08:48 ч. 1581 / 5 0
пред./следв.

   Вокалистът Johnny Gioeli (Axel Rudi Pell, HARDLINE) и барабанистът Deen Castronovo (JOURNEY, Ozzy Osbourne, Steve Vai, THE DEAD DAISIES) обединяват сили в нов проект, наречен GIOELI - CASTRONOVO.

   Двамата се срещат за първи път при записите на албума на HARDLINE от 1992 г. "Double Eclipse". 26 години по-късно те за заедно отново за проекта, чийто дебют ще излезе на 13 юли чрез "Frontiers Music" и ще носи името "Set the World on Fire". За продуцирането, миксирането и мастерирането е отговорен Alessandro Del Vecchio. Той свири и на клавишните иструменти в творбата. Освен него участва още Mario Percudani - китара и Nik Mazzucconi - бас.

   По-долу ще намерите списъка с песни, обложката, като и официален видеоклип към едно от парчетата - "Through".

01. Set The World On Fire
02. Through
03. Who I Am
04. Fall Like An Angel
05. It's All About You
06. Need You Now
07. Ride Of Your Life
08. Mother
09. Walk With Me
10. Run For Your Life
11. Remember Me
12. Let Me Out

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".