Johnny Gioeli и Deen Castronovo с видео към песента "Set the World on Fire"

19 юни 2018, 21:08 ч. 824 / 6 0
пред./следв.

   Вокалистът Johnny Gioeli (Axel Rudi Pell, HARDLINE) и барабанистът Deen Castronovo (JOURNEY, Ozzy Osbourne, Steve Vai, THE DEAD DAISIES) се събраха в нов проект, наречен GIOELI - CASTRONOVO. Двамата се срещат за първи път при записите на албума на HARDLINE от 1992 г. "Double Eclipse". 26 години по-късно те за заедно отново за проекта, чийто дебют ще излезе на 13 юли чрез "Frontiers Music" и ще носи името "Set the World on Fire". За продуцирането, миксирането и мастерирането е отговорен Alessandro Del Vecchio. Той свири и на клавишните иструменти в творбата. Освен него участват още Mario Percudani - китара и Nik Mazzucconi - бас.

   Чрез плейъра по-долу може да гледате официалния видеоклип към заглавната песен от диска.

   Gioeli гостува в София през март тази година, а през октомври ще ни посети отново именно с HARDLINE. Концертът ще се състои на 13.10 в клуб "Joy Station" (поръчай билет онлайн).

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".