Johnny Gioeli и ERIDAN ще свирят в Стара Загора на 7 септември

19 апр 2019, 07:38 ч. 2191 / 17 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Вокалистът на Axel Rudi Pell – Johnny Gioeli ще бъде специалната музикална изненада в столицата на бирата по време на петото издание на “Beerфестът“. Той има издадени над 40 албума, повече от 1500 концерта по целия свят, участвал е като хедлайнер на най-престижните рок фестивали в света. Джоели ще се качи на сцената в компанията на българската рок група Еридан, за която в интервю през 2018 той заяви: “Еридан… това е перфектната рок група!”

Един от най-добрите и обичани рок гласове на нашето време Джони Джоели започва професионалната си музикална кариера, когато e едва на 11-годишна възраст. През 1998 г. легендарният немският китарист Аксел Руди Пел го кани за фронтмен на групата си и остават заедно до днес.
Джоели и Еридан ще зарадват хилядите си фенове от цялата страна на 7 септември в Стара Загора, като се очаква петорката да се качи на сцената около 21:30 часа.

Тази година “Beerфестът” – Стара Загора ще бъде с 5 дневна програма от 4 до 8 септември, с вход свободен за всички почитатели на хубавата музика и кехлибареното пиво. Организатори са Община Стара Загора и Загорка АД. Страница във Facebook: https://www.fb.com/thebeerfest

 

giolei

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Doomguy_BG 19.04.2019 13:33:30 отговори + 1 0
Джони е един от най-добрите вокали последните 30-ина години на рок/метъл сцената. Меко казано невероятен глас, дали за тежък метъл или някоя нежна балада... перфектен. Но мамка му - няма никакъв талант на композитор и музикант. Единствено приветливата му визия и гласът му го държат на това високо ниво. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nick 19.04.2019 11:43:44 отговори + 1 0
Каварна изчезна от календара, да живее Стара Загора! И септември ще бъде май А вокалистът на Еридан едва ли си стои вкъщи - може да поеме беквокалите (както беше навремето с Наско от БТР). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Минчо 19.04.2019 09:56:42 отговори + 4 0
Като вокал на Аксел Руди Пел - Велик!!!Самостоятелният му албум - Боза!Все едно слушаш Бон Джоуви... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hater 19.04.2019 09:35:03 отговори + 6 0
Всичко това е чудесно, но лично аз бих се чувствал доста тъпо на мястото на иначе "официалния" БГ вокалист на Еридан, който го зарязват вкъщи ту заради Рони Ромеро, ту заради Джони Джоели. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".