Jon Bon Jovi ще продуцира филм

30 авг 2007, 16:21 ч. 372 / 4 5
пред./следв.
Jon Bon Jovi ще се завърне в киното, този път като продуцент. Сюжетът на филма е базиран на произведението "Almost Home", което е дебютен опит на актрисата Джесика Бланк в белетристиката. Заедно със съпруга си Ерик Йенсен Бланк вече работи по сценария.

   Историята се завърта около живота на група бездомни тинейджъри в Лос Анджелис, които се опитват да открият себе си. Книгата на Бланк пък ще бъде издадена от "Disney's Hyperion Books for Children" на 23 октомври.

    До момента изявите на Jon Bon Jovi в киното се свеждаха до епизодични роли в няколко сериала, най-известният от които е "Али Макбийл", както и няколко роли във филми като "Pay It Forward", "U-571" и "The Leading Man".

Източник: Avtora.com

още за:

Jon Bon Jovi


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


anonimna 4.01.2010 21:13:54 отговори + 0 0
ooooooooooooooooooooooo ieeeeeeeee Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

foreigner 31.08.2007 12:29:26 отговори + 0 0
Поп група? Кънтри е по-точно казано Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 31.08.2007 11:40:11 отговори + 0 0
както се казваше в едно от ревютата в един от последните броеве на праведното списание - Бон Джови вече си е поп група ... чудя се за какво ли има новини за него тук Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sambora 31.08.2007 10:18:50 отговори + 0 0
Играе и една от главните роли във филма Little city. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ZAIO BAYO 31.08.2007 03:32:59 отговори + 0 0
и в един филм с вампири у4аства доста тъп Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".