Jorn Lande ще издаде албум с кавъри през 2016 г.

24 дек 2015, 13:40 ч. 988 / 2 0
пред./следв.

   На Фейсбук-страницата на Jorn Lande може да се прочете, че гостувалият неколкократно в България норвежки певец планира да издаде албум с кавъри през 2016 г. Lande споделя, че това ще са песни, които харесва и обича още от младежките си години. Ще бъдат включени парчета от различни жанрове - от експериментален поп до класически тежък рок.

   Засега са подбрани около 40-50 песни, в процеса на работа ще се отсеят до 10-12, които ще се включат в бъдещата творба. Въпреки че предпочита да работи по авторски композиции, Jorn не изключва записването на още един албум с кавъри, тъй като едно издание не би могло да включи всички песни, на които иска да изпее собствени версии. Предстои да бъдат обявени повече подробности.

   Както вече ви съобщихме, поредният концерт на Jorn Lande у нас ще е на 31 декември в Пловдив, заедно с група КИКИМОРА. Събитието бе преместено от Каварна и ще се състои на Централния площад в Града на тепетата. Продължителността на шоуто ще бъде около час и 45 минути. Достъпът ще е свободен.

 

jorn-live1

още за:

Jorn Lande


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".